„Горят” ви бузите? Ето какво означава

0
1213

Някои древни вярвания сочат, че ако бузите ви пламнат внезапно, докато водите разговор с мъж, това е знак, че в скоро време ще плачете

Има хора, на които често им „горят” бузите. Други пък биват измъчвани от този пожар по-рядко.

Общото между всички, чиито бузи „горят” е, че винаги се питат какво ли означава това. Е, сега ще разгадаем мита с горенето на бузите.

Ако внезапно усетите, че бузите ви пламнат, това е знак, че трябва да бъдете нащрек, тъй като някой замисля нещо неприятно, в което ще забърка и вас.

бузите
Някои древни вярвания сочат, че ако бузите ви пламнат внезапно, докато водите разговор с мъж, това е знак, че в скоро време ще плачете

Първото нещо, което трябва да направите, когато започнат да ви пламтят бузите е да изброите наум имената на няколко от приятелите ви (тези, за които се сещате първо). Ако уцелите името на този, който ви мисли, бузите ви ще спрат да пламтят.



Някои древни вярвания сочат, че ако бузите ви пламнат внезапно, докато водите разговор с мъж, това е знак, че в скоро време ще плачете, а в живота ви ще настъпят доста сериозни промени.
Тази неприятна ситуация може да бъде избегната, ако веднага щом усетите, че бузите ви се подпалват, ги измиете със светена вода. Нещастието гарантирано ще ви отмине.

В случай, че бузите ви горят преди да е залязло слънцето, това е знак, че някой постоянно мисли за вас и много ви обича.
Можете да се опитате да спрете „пожара” като се опитате да се сетите кой може да изпитва подобни чувства към вас и изречете името му три пъти на ум, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.