Направете си швейцарски сандвич – уникално вкусна закуска (оригинална рецепта)

1
666

Това е класическия швейцарски сандвич, който ще ви се услади страшно

Направете си една супер бърза, различна и вкусна закуска. Става дума за типичния швейцарски сандвич, който се прави доста по-различно от познатите ни, но става повече от апетитен.

Хубавото при него е, че не ни трябват някакви непознати за родните магазини продукти и не излиза скъпо. Децата се влюбват в него от първата му хапка, затова честичко ги радваме с тази вкусотия.

швейцарски сандвич
Швейцарски сандвич – един много по-различен сандвич от тези, с които сме свикнали. Но удивително вкусно нещо

Ето какво точно ни трябва за рецептата и как да си направим този швейцарски сандвич у дома.

Трябват ни две филийки хляб, четири рецена от сирене Чедър, четири филийки запържен бекон, две филийки домат и една лъжица масло.



Първо начажете филийките и от двете страни с масло. След това поставете сиренето, бекон, парче домат и после пак сирене и пак бекон. Покрийте с втората филийки хляб.

После загрейте на силен огън тигана и запържете до златисто филийките така, че сиренето Чедър да започне да се разтопява. Ако не искате на тиган, може да запечете своите сандвичи в тостера – пак стават много вкусни.

Това е една наистина разкошна сутрешна закуска, която освен, че е много апетитна, се прави и страшно бързо, и не ви отнема от времето, за да се приготвите за работа.

Желаем ви да си хапнете с удоволствие тези швейцарски сандвичи и да ви е много сладко на всички!

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Кой го сложи тоз некадърник да престави тази рецепта само пет минути го дълба това хлебче !После десет минути го пълни ако трябва да прави за 500 души значи трябва да го почне три дни преди преди това! Аз съм готвачка и този некадърник ако е до мен ще го бия през ръцете за несръчност -такива хора нетрябва да правят презентация .

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.