Уникален хороскоп с невероятна точност (III част)

0
282

Притежават завидна възможност да оправят проблемите и ръководят с лекота

Втората част четете ТУК.

Точността на този хороскоп определено ще ви изненада. Едва ли сте предполагали, че е възможно да съществува толкова точен хороскоп. Той се обосновава на датата на раждане, която играе огромна роля в живота ни.

Намерете датата си и разберете какво вещае вашият хороскоп:

21
Тези дами са изключително енергични и правят всичко с невероятна бързина. Притежават невероятен чар, с помощта на който могат да ви убедят по невинен начин да им играете по свирката. Мъжете до тях изживяват невероятни вълнуващи моменти и ако поради някаква причина си тръгнат, по-късно съжаляват.



хороскоп
Притежават завидна възможност да оправят проблемите и ръководят с лекота

22
На пръв поглед тези момичета изглеждат като много резки и студени. Те обаче ще си позволят да ви повишат тон само в случаите, в които не сте се отнесли сериозно към поетите ангажименти. В любовта също са изключително практични – дават, но очакват да получат същото в замяна.

23
Жените родени на тази дата могат да направят живота ви динамичен и интересен. Те са толкова разнообразни и талантливи, че няма да можете да се откъснете от нея. Винаги очаквайте да ви изненада с нещо ново. Непрестанно търси разнообразие в любовта, така че не си позволявайте да се опитвате да я вкарате в коловоз, ако не искате да ви зареже.

24
Притежават завидна възможност да оправят проблемите и ръководят с лекота. Преценяват изключително точно не само хората, а и ситуациите. Те са от малцината, които поемат отговорност за действията си и рядко грешат. Тези жени са доста високи топки, тъй че мъжете до тях трябва да са на ниво.

25
Родените на тази дата винаги следват желязната логика, умни и рационални са. Не се доверяват лесно и затова приятелите им са малко, но пък доказано верни. В любовта важи същото правило, но пък успеете ли да ги спечелите, ще ви обичат до края на живота си.

26
Думите, които най-точно определят дамите родени на тази дата са амбициозност и дипломатичност. Рядко признават грешките си, по-скоро ще се опитат да ви убедят, че нещата са се объркали заради трето лице. Те притежават изключителна сила и усет към детайлите и карат партньорите си да се чувстват като истински мъже.

27
Едни от малкото, които пренебрегват себе си заради другите, са жените родени на тази дата. Именно това им качество ги превръща в перфектни приятелки и партньорки. Те са изтъкани от милосърдие, чисти чувства, истинска любов и щедрост. Ненавиждат егоизма и грубостта.

28
Тези дами са власти, силни, интуитивни и аналитични. Вместо да се дразните от това, че се бъркат в живота ви, по-добре е да последвате съветите им. Обичат да доминират дори и в любовен план и трудно допускат някой да ги разиграва.

29
Родените на тази дата са творчески натури и абсолютни идеалисти. Те сякаш живият в друг свят и докрай вярват в любовта и доброто. При все, че изглеждат твърде наивни истината е, че просто търсят добрата страна на нещата. Когато се влюбят, тези дами дават всичко от себе си.

30
Притежавате уникалната способност да се изразявате правилно и разбираемо. Поради това си качество се развиват успешно във всички професии, които са свързани с комуникация с хора. В интимен план са изключително изобретателни и това кара много мъже да тръпнат в очакване на капка внимание.

31
Ако има някой, който да постига всичко, което си е наумил, то това са дамите родени на тази дата. Те са въоръжени с остър, аналитичен ум и търпение. Не обичат самотата и затова винаги са обградени от приятели. Любовта на тази жена се печели много трудно, така че не се заблуждавайте, че ще останете до нея, ако сте успели да се настаните в леглото й, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.