Уникален хороскоп с невероятна точност (II част)

0
311

Притежавате вроден чар, разтапящ мъжките сърца и това често ви навлича ненавистта на дамите около вас

Първата част четете ТУК

Ако до днес не сте вярвали в написаното на нито един хороскоп, то този несъмнено ще промени представата ви.

Със сигурност този хороскоп ще ви накара да повярвате в истинността му, тъй като е изключително точен. Няма да сгрешим, ако кажем, че стреля направо в десетката. Прочетете следващите редове и ще се уверите сами в това твърдение:

11
Няма по-големи идеалисти от дамите родени на тази дата. Добри са, но в никакъв случай не може да се каже, че са наивни. В нередки случаи хапят, но не го правят със злоба.
Изключително магнетични са и могат да получат това, което искат от мъжете само с един поглед.



хороскоп
Притежавате вроден чар, разтапящ мъжките сърца и това често ви навлича ненавистта на дамите около вас

12
Животът на тези дами никога не тече в права линия. Те или са на върха, или са на дъното. За разлика от останалите обаче, щом стигнат дъното се изправят и продължават напред. Същите са и в любовта – или дават всичко от себе си, или нищо (ако мъжът не им е интересен).

13
Тези дами са много трудолюбиви. Винаги имат интересни идеи и стратегически планове. Притежават вроден чар, разтапящ мъжките сърца и това често им навлича ненавистта на дамите около тях.

14
Тези момичета притежават остър и аналитичен ум. Постоянно търсят някакво разнообразие, тъй като бързо се отегчават. На мъжа до тях определено няма да му е лесно, но пък в никакъв случай няма да скучае.

15
Тези дами са типичните домошарки. Не защото не обичат да се забавляват, а защото се чувстват най-уютно у дома. Относно любовта те са истински съкровища, тъй като се раздават до краен предел, без да искат същото в замяна.

16
Изключително чаровни и забавни момичета. Макар мъжете около тях да са на тълпи, малцина от тях остават задълго в живота им. Не се обвързват лесно, така че ще е голяма грешка да си мислите, че ще станете специален още от първата среща.

17
Родени сте с късмет, така че бихте могли да се възползвате по-често от различните лотарии. Вие сте невероятно съчетание от етичност и хитрост, което означава, че винаги успявате за извъртите така нещата, че хората да работят във ваш интерес при това, без да въртите интриги зад гърба им. Често отблъскват мъжете от страх да не бъдат наранени.

18
Състрадателни, щедри и много толерантни дами, които са приятели в истинския смисъл на думата. Макар мъжката половина от човечеството да ги е разочаровала неведнъж, те са готови да им повярват отново и да се раздадат докрай.

19
Емоционалност и романтика са двете думи, които описват най-точно тези дами. Бързо се сприятеляват с хората и успяват да спечелят симпатията им. Понякога избухват и най-честата причина за това е, когато някой ги обиди много сериозно.

20
Тези жени имат нужда не само да бъдат обичани, а и да обичат. Обидата или предателството от мъжа до тях, е нещо опустошително. С тях трябва да се отнасяте изключително внимателно, тъй като душата им е много крехка и лесно ранима, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.