Страхотен райски пудинг приготвяме точно за 10 минути (чудна рецепта)

0
324

Спокойно можем да засечем времето си по часовник за направата на този райски пудинг

Предлагаме ви една толкова бърза вкусотия за десерт, че думи нямаме просто. Това е рецептата за райски пудинг, който се прави цифром и словом за десет минути.

Ако искате, засечете си времето по часовник и сами ще видите за какво иде реч. А е толкова вкусен, когато се охлади и го хапнем, че е цяло блаженство за небцето и стомаха.

райски пудинг
Райски пудинг правим само за десет минути

Трябват ни две наистина добре узрели райски ябълки, една трета шушулка ванилия, четвърт лъжичка канела и две зрънца кардамон. Това са всички нужни продукти, от които да си приготвим рекордно бързия райски пудинг.

Какво да ви кажем пък за самото приготвяне – още докато започнете да четете и указанията ще свършат, защото настина е едно от най-скоростните неща, които сме приготвяли.



Чисто и просто трябва да нарежем двете райски ябълки на по-едри кубчета, а после заедно с подправките да ги поставим в един най-обикновен блендер и да ги разбием, докато станат на единна и изцяло хомогенна смес.

Накрая сипваме пудинга в купички за крем или в силиконови формички и го оставяме за известно време да се охлади в хладилника. После го сервираме и си облизваме пръстите, защото става наистина чудно, ама чудно вкусен.

Направете си го и няма да съжалявате, защото освен това е и много полезен – не съдържа захар и е един от най-добрите десерти за децата ви, които ще се влюбят в него от първа лъжица.

Желаем добър апетит на всички и да ви е много сладко!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.