Бутер вкусотийки с бекон и кашкавал (апетитни и много лесни)

0
383

Тези бутер вкусотийки с бекон и кашкавал са елементарни като детска игра, а колко са апетитни не е истина направо

Хайде да си приготвим нещо бързо, много вкусно и лесно. На първо четене веднага ни хрумва за тези бутер вкусотийки с кашкавал и бекон, които се топят в устата. Стават за закуска, стават и за чудно мезе към студена бира.

Трябва ни една кора бутер тесто, половин чаша настърган кашкавал, а може и сирене чедър, четири резена бекон или друг колбас според вашия вкус и избор.

вкусотийки
Чудни бутер вкусотийки от кашкавалче и бекон – стават приказка. Хем за вкусна закуска, хем и за чудно мезе към биричката

Първо разгъваме тестото върху подходяща повърхност, която е леко набрашнена преди това. Върху него поставяме настъргания на ситно кашкавал и бекона, който сме нарязали на малки парченца.

След това навиваме бутер тестото на хубаво руло, а после режем рулото на филийки. Добре е да бъдат с дебелина около един сантиметър.



Взимаме една тава и я покриваме с хартия за печене, а върху нея нареждаме колелцата от бутер тестото с кашкавал и бекон. Трябва да ги поставяме на известно разстояние едно от друго, за да не залепнат.

Пекат се за близо двадесет минути на температура от 180 градуса. После се изваждат и са готови за консумация още топлички. Стават чудно вкусни тези бутер колелца с кашкавал и бекон, затова горещо ви ги препоръчваме.

Да ви е много сладко и до новите ни срещи с прекрасни рецепти!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.