Така се прави най-вкусния кугел, който сте яли (уникална рецепта)

0
1298

Този кугел става страшно вкусен, пръстите да си оближеш направо

Предлагаме ви една чудна рецепта за най-вкусния кугел, който сте яли. Прави се много лесно и приятно, а продуктите изобщо не са скъпи. Това е едно от старите народни ястия, които си спомняме от детството.

Препоръчваме да го опитате, защото определено си заслужава. А и цялото семейство ще го хареса гарантирано. Най-добре ще се уверите в това, когато ви дойдат гости и видите колко много им се услажда тази вкусотия.

кугел
Най-вкусният кугел става от тази рецепта. Лесен, бърз и адски апетитен, ще хареса на всички, в което сме напълно уверени

А ето и как точно се прави нашият кугел, рецептата е от стари времена.

Трябват ни два килограма картофи, две яйца, 500 грама кайма, 150 грама кашкавал, една кутийка майонеза, черен пипер на вкус и малко сол.



Първо настъргваме суровите си картофи на по-едро ренде и ги разбъркваме след това с яйцата, солта и черния пипер. Взимаме една тавичка и в нея изсипваме половината от сместа. Отгоре поставяме каймата, която сме овкусили преди това с лук и пресен магданоз, както и черно пиперче и сол.

Върху каймата изсипваме втората половина от картофите и намазваме отгоре с майонезата. За завършек настъргваме кашкавала и поставяме да се пече във фурната за около 40 минути на 200 градуса.

Кугелът е едно от най-вкусните български ястия и сме сигурни, че много ще ви допадне. Става бързо, което също е много важно в забързаното ежедневие.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много сладко на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.