Сашо Диков се размина на косъм от смъртта

0
393

Само бързата намеса на специалистите го спасила от най-лошото

Журналистът и тв водещ Сашо Диков се размина като по чудо от най-страшното.

Заради множеството емоции, той бил на прага на инфаркт. Почувствал се зле по време на пътуването си до Барселона. Въпреки това обаче не потърсил медицинска помощ, преди да се прибере на родна земя.

Пристигайки в България веднага позвънил на кардиолога доц. Иво Попов, на когото отдавна е поверил здравето на сърцето си. Доцентът е специализирал в кардиологични клиники в Аржентина и Германия.

Сашо Диков
Само бързата намеса на специалистите го спасила от най-лошото

При извършения рутинен преглед било установено, че Сашо Диков страда от 95% запушване на артериите.
Той се разминал на косъм от най-страшното благодарение на експресната намеса на специалистите, които веднага го приели в болница и му поставили два стенда на сърцето.



Кардиолозите са категорични, че е цяло чудо, се със Сашо Диков не се е случило най-лошото и допълват, че предвид състоянието, животът му наистина е висял на косъм.
Журналистът споделя, че дори не е предполагал, че състоянието му е толкова критично, но пък не е изненадан, тъй като през целия си живот, се е отнасял „идиотски” към здравето си.

Той обаче бил озадачен от факта, че инфарктът едва не го споходил във времето, в което си дава повече време за почивка, а работата му вече не е толкова напрегната. За специалистите обаче в цялата тази ситуация няма нищо странно, тъй като в нередки случаи коварното заболяване удря човек точно когато се е успокоил след множество стресови ситуации, пише Блиц като цитира ХотАрена.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.