Тези три билки лекуват рак на 100%! (Учените са категорични в това)

0
4409

Комбинация от три билки гарантирано лекуват страшната болест рак

Учени от Пенсилвания са изследвали билки, която лекуват бича на столетието. Всичките са добре познати билки, които помагат за лекуване на страшната болeст. Дългогодишните изследвания на учените са установили, че ракът успешно се лекува от билката сладък пелин.

Тревистото растение е добре познато, но малко се знае за лечебните му свойства.След серия изследвания и клинични опити се установи, че сладкия пелин убива до 98% от раковите клетки. Растенията се нарича още артемизия и най-интересното е, че не само убива раковите клетки, но това се случва за много кратък период от време- за 16 часа. Пелинът се използва от хиляди години в източната медицина, още Хипократ е познавал неговите чудодейни качества.

Комбинация от три билки успешно лекува рак
Комбинация от три билки успешно лекува рак

Пелинът преди се е използвал за лечение на малария. Според новите изследвания билката в комбинация с желязо атакува „лошите клетки” на рака и и ги унищожава. Останалите здрави клетки не са засегнати. На Балканите пелинът се използва успешно в народната медицина.

Той се използва за лечение още при болезнена менструация, ревматизъм, болки в корема, болни бъбреци, анемия, чревни паразити и други. Хората, занимаващи се с алтернативна медицина твърдят, че тези три билки напълно унищожават злокачествената болест. Това са зелен орех, пелин и карамфил.



Те трябва да се използват в комбинация от трите билки.Тинктурата от орехите се пие сутрин по една чаена лъжичка, разтворена в чаша половин чаша вода. Две чаени лъжички от прахообразен пелин се изпива вечер, преди хранене, с чаша вода.

Това продължава две седмици, след това дозата се намалява до една чаена лъжичка. Тинктурата от карамфил се се пие по една чаена лъжичка три пъти на ден, преди хранене. Приемът продължава седем дни, след което дозата намалява до една чаена лъжичка един път на ден, преди вечеря. Според специалистите комбинацията от тези три билки води до напълно излекуване от рак.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.