Руски академик със сензационно откритие за Ванга! (Разбраха какво е имала в мозъка си)

0
282

Руски учени направиха сензационно откритие за Ванга

Руски учени са достигнали до смайващо откритие за Ванга, след серия от изследвания. Според специалистите петричката врачка е имала сонар в главата, чрез който е правела своите предсказания. Сега, след като се навършиха малко повече от петнадесет години от смъртта й, те са разгадали и нейните пророчества с помощта на бучката захар. Всеки, които е бил при ясновидката знае, че тя е искала да й носят бучка захар, сложена под възглавницата, на която са спали. Според академик Юрий Негрибецкий Ванга е извличала информация от кристалите.

Ванга е имала сонар в главата
Ванга е имала сонар в главата

Това не е толкова сложно, но малко врачки са умеели да го правят, повечето не знаят какво да правят със захарната бучка. Академикът обяснява, че сонара в главата на ясновидката от Петрич е познато сред хората като шесто чувство. При нея обаче то е развито до невиждани размери.

С това той обяснява умението й. Ванга казвала, че след като й се зададе въпроса, веднага в мозъка й изплувал отговора. Това според руските спецове за пореден път доказва, че в главата й се намирал сонар, „виновен” за нейното пророчество.

Леля Ванга казвала, че може да разговаря и с духовете на мъртвите, нещо, което не е възможно при повечето хора.Разговорите с духовете на отдавна починалите са поредното доказателство за уменията на нейния мозък, който е търсел информация отвсякъде.



Според руските учени информацията за нашия живот се намира в ноосферата. Специалистите са проверявали и предсказанията й. Те са установили, че около 80% от тях са се сбъдвали, като тя е виждала събития, които са се случвали след години и повече от десетилетия.

Специалните служби в Русия са категорични, че тези изследвания за това как е работил мозъка на Ванга ще им послужи за разработване на метод за предотвратяване на терористични актове.

Според учените в пространството бъдещето има много варианти и за да се избавим от проблемите и грешките, трябва да знаем правилните ходове, също като при шаха. Само че Ванга е сред малцината, която е знаела за тези варианти.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.