Израелски лекар цери българи с разширени вени за секунди

2
284

Иновативният метод за лечение на разширени вени има успех в 95% от случаите и в това са убедени над 1500 българи

Лечението на разширени вени чрез склеротерапия е известно отдавна, обаче малко са лекарите, които я практикуват. Разширените вени на краката не са само козметичен дефект, а страдание, което вгорчава живота на много хора. По утвърдените методи лечението е трудно, доста болезнено и продължително, пише forummedicus.

Израелски доктор цери българи с разширени вени за секунди
Израелски доктор цери българи с разширени вени за секунди

Модерните методи са лазерни и радичестотни,а класическият – отстраняване на увредените съдове чрез сложна операция, но при всички случаи се налага няколко дена престой в болница.

Иновативният метод, прилаган от израелския лекар, позволява след 5-минутна почти безболезнена манипулация пациентът веднага да се прибере у дома и скоро да забрави за своето страдание. Дори в тежки случаи, най-много 2-3% изискват повторна намеса на лекаря след няколко месеца.
Израелският доктор Яир Галили вече близо 10 години успешно прилага склеротерапия с ултразвуков контрол, която специализира в САЩ. Той е родом от Румъния, но се установява в Тел Авив, където понастоящем е шеф на клиника. Именно владеенето на модерният ултразвуков апарат прави терапията толкова успешна, пише в специален материал Vesti.bg. Образната диагностика позволява да се определи точното място за инжектиране на специално вещество, което кара кръвоносните моментално да се свият.

Проблемът разширени вени има решение
Проблемът разширени вени има решение

Процедурата се извършва в софийска клиника лично от гостуващия израелски лекар. За последните няколко години д-р Галили е излекувал над 1500 българи при своите редовни посещения. Обикновено след два – три месеца грозните белези от разширени вени избледняват и се скриват, а заедно с това изчезва тежестта и болката в краката, пишат благодарни пациенти по форумите.



loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. къде се намира клиниката,как става записването за консултация при д-р Яир Галили.Ако е възможно дайте тел.за връзка

    • За допълнителна информация и записвания за 11, 12, 13 и 14 декември може да позвъните в МЦ „Епика“, тел. 02 820 38 55, 0879851557, 0879853557, dr-galili-bg.com. В клиниката има възможност за преглед с високоспециализиран доплеров апарат и разяснения от български специалист по венозни заболявания преди записване при д-р Галили.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.