Рецепта за турбо ускорител за вашия метаболизъм

0
326

Опитайте и ще се убедите в способностите му

Наистина са твърде малко хората, които биха могли да се похвалят с перфектен метаболизъм. В този ред на мисли няма да е никак пресилено, ако ги наречем щастливци.

метаболизъм
Опитайте и ще се убедите в способностите му

За всички останали, чиито метаболизъм нещо куца, трябва да кажем, че има начин да решите проблема. Със сигурност сте попаднали на точното място, тъй като в следващите редове ще ви разкрием невероятен ускорител за вашия метаболизъм.

Рецептата, която ще ви предложим е разработена от световни диетолози. Те обещават, че в рамките на два дни ще успеете да се избавите от близо 4 килограма от теглото си. Всичко това разбира се, се дължи на невероятното свойство на този вълшебен еликсир да забърза вашия метаболизъм. Неслучайно сместа е наречена турбо ускорител.

Ако ви е писнало от разни рецепти, обещаващи отлични резултати, а на практика няма нищо общо с обещанието, то това е вашият спасител. Тук наистина можете да сте повече от сигурни, че тази рецепта действа, при това перфектно.



Ето и продуктите, които е нужно да си набавите, за да си приготвите този турбо ускорител за метаболизъм:
1 с.л. смляна люта чушка (изсушена)
2 с.л. лимонов сок (прясно изцеден)
1 с.л. кленов сироп
1 с.л. настърган пресен джинджифил
300 мл. вода

Поставете всички съставки в блендера и пасирайте до получаването на еднородна смес. След като сте постигнали този ефект, турбо ускорителят е готов за употреба. Разбира се, ако не разполагате с блендер, бихте могли да разбъркате съставките и на ръка. Трябва обаче да знаете, че парченцата от смления лют пипер и джинджифила ще плуват из водата и едва ли ще ви е много приятно.

За да забързате вашия метаболизъм и да се избавите от някой и друг килограм, е нужно да изпиете приготвения сок на празен стомах. Можете да закусите половин час по-късно.
Ако обаче имате да сваляте доста килограми, не очаквайте тази смес сама по себе си да свърши истинско чудо.

В случай, че искате да ускорите още повече метаболизма си и съответно процеса на отслабване, е нужно да приемате още една вълшебна смес. Нея е добре да я вземете половин до един час след първата напитка.

За направата й са ви нужни следните продукти:
5 домата
4 скилидки чесън
500 мл. вода
6 с.л. лимонов сок
6 кубчета лед

Всички съставки се поставят в блендер и се разбъркват до получаване на еднородна смес. Добре е да приготвите напитката непосредствено преди приема й, а не часове по-рано, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.