Стойчо Керев представя новия модел на модерното мислене

0
703

Журналистът Стойчо Керев и неговият гост акцентираха върху значими, но в същото време все още малко известни аспекти от нашия живот

Стойчо Керев

В поредицата „Новото познание“ Стойчо Керев покани Александър Миланов, когото познаваме и от „Въпрос на гледна точка“.

Дискутираната тема е за звездните хора и за обезличаването на човешката душа.

Не е тайна, че голяма част от проблемите на човечеството са изкуствено създавани, за да може определени нации да доминират над други и да черпят техния естествен природен ресурс, с който те не разполагат.

Дошло е време да се направи преоценка на начина, по който ние възприемаме отделния индивид, една нация и държава и цялото човечество като съвкупност от абсолютно всички живи хора.



Хората вярват, че изкуственото замърсяване, болестите и войните са нарочно създадени проблеми, за да могат да превърнат немалка част от хората по Земята в безправни роби.

В последните години се говори за Нов световен ред. Интересно е, че има хора, които настръхват при споменаването на това словосъчетание, коментира Стойчо Керев.

След Втората световна война се появява концепцията за човешките права в световното право, обясни Александър Миланов.

Целта е да бъдат поставени граници на държавата по отношение въздействието върху своите граждани, както и отношенията в международен план.

Според юриста Александър Миланов, това е една голяма стъпка напред в развитие на човешките отношения, колкото и спекулации да се правят в тази област.

И днес много държави нарушават правата на своите граждани, но те не могат да се възползват от защита, защото държавата не е ратифицирала определени отношения или не признава някой международен съд.

Националната космическа агенция на САЩ, на Русия, на Франция дават съвети как земляните да постъпят ако срещнат извънземни представители.

Американците написаха наръчник с полезни съвети точно как трябва да се държим, когато контактуваме с извънземен интелект.

В същото време, Александър Миланов коментира, че не всички извънземни са настроени позитивно към земляните.

За някои представители на чуждите цивилизации човешките индивиди са само биомаса или човешки материал, а не разумни и чувстващи същества.

Това поведение автоматично напомня как земляните се отнасят с животни, растенията и планетата Земя.

Крайно време е да преосмислим своето поведение спрямо живата природа.

Още любопитни факти ще научите от видеото по-долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.