Заснеха я! На Луната има тайна база

Твърденията, че на земния спътник има мистериозни бази на извънземни, започват да намират своите доказателства

По всяка вероятност има извънземни на Луната, независимо че още няма категорични данни в тази посока, обнадеждени са учените.

База на извънземни на Луната?
База на извънземни на Луната?

Те вече разполагат със снимка на мистериозна база, което дава плод на любопитни предположения за предназначението й. Разбира се, този факт не е достатъчен да се твърди, че небесното тяло е обитавано от пришълци, но и обратното не може – да се отрича напълно, както досега.

НАСА е потулила случая, незнайно защо, като е наложила информационно затъмнение върху съществуващото фото. Дори е изтрито от базата данни, за да не плъзне в мрежата. Оказва се, че това съвсем не е първият случай на запечатани съоръжения на Луната. Проф. Карл Уоринг свидетелства, че през него са минавали десетки подобни фотографии, които са разкрили, че е не е възможно да няма живот на Луната, който да изгражда такива обекти. Колегата му д-р Франклин Роуч е анализирал богат материал от снимки и видео кадри, предоставени му от астронавти. Космическите екипажи неведнъж са се засичали с НЛО-та, а и имат какво да разкажат на специалистите.



Друг въпрос е дали техните достоверни данни стигат до масовата публика. А защо се крият?! Засега няма отговор.

Японецът Яцуо Мицусима години наред извършва наблюдения на Луната през телескоп с 800-кратно увеличение, при което е успял да заснеме прелитащи тъмни кораби на различни територии.

Към момента е установено, че на дъното на кратера Коперник се намира необяснимо съоръжение във формата на триъгълник, около който има знаци, наподобяващи цифри и фигури. От Аполо-14 също излезе такава сензация. Космонавтите признаха, че са направили снимка, на която се забелязва механично устройство.

Всички тези истории, подкрепени с фотоси, карат експертите да считат, че Луната със сигурност е приютила интелигентни същества, които не са от Земята.

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.