Димитър Рачков се вбеси

0
251

Началото на тихата война бе поставено още със старта на „Като две капки вода”

Половинката на чаровната Мария Игнатова – Димитър Рачков се вбеси и нападна един от участниците в „Като две капки вода”.

Тази случка неминуемо доведе до чутовен скандал в музикалното шоу.
Разликата е, че този път скандалът не бе породен от участници, хванали се за косите в спор кой е по-добър, а от единия водещ – Димитър Рачков.

Той сякаш си изпусна нервите и изригна срещу колегата си Калин Врачански.

Грандиозният скандал бил породен от това, че Димитър Рачков научил горчивата истина, че колегата му се стреми не само към победата в „Като две капки вода”, а и се опитва да вземе стола му в „Господари на ефира”.



Димитър Рачков
Началото на тихата война бе поставено още със старта на „Като две капки вода”

Когато научил това, търпението му се изчерпало и той изригнал срещу блондина.

От кухнята на „Като две капки вода” издават, че Димитър Рачков направо полудял, когато научил истината и допълват, че напълно разбират и оправдават реакцията му.
Очевидно Калин се е взел твърде на сериозно, откакто научи, че е реалният любимец на зрителите в шоуто и акциите му започнаха да растат главоломно.

И той следва стъпките на Ненчо Балабанов с надеждата, че ще успее да пожъне неговия успех, който сякаш стартира от Капките.
Източници издават, че Калин Врачански наистина има огромно самочувствие и никак не е лесно да бъде изтърпян, пише kliuki.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.