Девет разлики между мъжкото и женското приятелство

0
361

И в двата случая приятелите ви знаят всичко за вас и винаги ви подкрепят

Едва ли някога сте изпитвали каквито и да било съмнения, че има разлика между мъжкото и женското приятелство.

Стара сентенция гласи, че дамите са от Венера, а мъжете от Марс.
Може би наистина е така и има различни доказателства за това. Несъмнено разлика между дамите и силния пол има дори в тяхното приятелство.

В следващите редове ще ви разкрием основните разлики между мъжкото и женското приятелство, които често пъти остават незабелязани:

приятелство
И в двата случая приятелите ви знаят всичко за вас и винаги ви подкрепят

Обикновено женското приятелство започва с интерес към някой моден аксесоар, докато при мъжете то започва със спречкване.
Може би едно от малките неща, които не се различават между двете приятелства е това, че и в двата случая хората до вас са готови да ви помогнат в избора на дреха.



Когато обаче случайно облечете едно и също, ето тогава вече се проявява разликата. Дамите веднага се възмущават защо приятелката им не е казала, че възнамерява да облече същата дреха като нейната, докато мъжете се радват, че са братя по дреха.

Приятелите не остават безразлични към несгодите в живота ни, но ни успокояват по различен начин.
Докато дамите утешават приятелките си с някой моден аксесоар, мъжете сякаш обръщат всичко на майтап.

И в двата случая приятелите ви знаят всичко за вас, но след излизане, което сте запечатали на снимка обикновено мъжете се радват и се харесват, докато дамите се цупят и искат тя да бъде изтрита.

Основните неща, за които мъжете притесняват приятелите си, са ремонтите у дома, а дамите звънят на приятелките си за облекло, цвят на лака за нокти и др. подобни.

И на двата пола се случва да преживеят раздяла с любимия човек. Тук отново има разлика в начина, по който ви утешават приятелите. Докато мъжете насърчават приятеля си да позвъни на гаджето си, то жените успокояват своите приятелки, че той ще им звънне, трябва само да са търпеливи.

Правят всичко заедно, но по различен начин. Вероятно сте ставали свидетели на това как дамите ходят заедно до тоалетна, докато при мъжете това не се случва, пише kanal3.bg.

Е, както сами се убедихте разлика между двата пола винаги е имало и ще има. Разбира се съвсем не означава, че всяка една от тези разлики трябва да я има непременно във вашето приятелство. Те просто са обобщени.
Всъщност между дамите и силния пол има още доста разлики и една от тях е местата, които посещават и начина, по който се забавляват. Докато дамите залагат основно на изискани заведения с добра кухня, то за силния пол е достатъчен някой порядъчен ресторант, в който могат да хапнат и да пийнат добре и разбира се да обсъдят някоя и друга гореща тема.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.