Месецът на раждане издава много за мъжете

0
349

Мъжете родени през първия месец от годината са непоправими мачовци и се открояват с лидерските си способности

Със сигурност ще останете изненадани колко много може да издаде месецът на раждане за мъжете.
Само от него можете да опознаете отблизо не само характера му, а и още много тънкости.

Важният детайл, какъвто е месецът на раждане може да ви помогне да разгадаете успешно какви са мъжете на любовния фронт и отношението им към околните като цяло.
За да се убедите в истинността на следващите редове можете да започнете с проучването на месеца, в който е роден ваш близък и го познавате много добре, а едва след това да преминете към останалите месеци.

мъжете
Мъжете родени през първия месец от годината са непоправими мачовци и се открояват с лидерските си способности

ЯНУАРИ
Мъжете родени през първия месец от годината са непоправими мачовци и се открояват с лидерските си способности. Притежават изключително аналитична и креативна мисъл и са наясно как да постигнат целите си.
Трябва да сте наясно, че не само са самостоятелни, а и доста горделиви. Ако изберете за свой партньор мъж, роден през този месец, единственото, което ще ви липсва, е романтиката. В замяна обаче ще искат от вас да ги дарите с разбиране и подкрепа.

ФЕВРУАРИ
Те са абсолютни особняци и винаги търсят нещо специално.
Това, което е важно да знаете за тях е, че ако ги накарате да се влюбят във вас, никога няма да си помислят да кръшнат от правия път и ще ви останат верни до гроб.
Обожават да се раздават за любимите им хора и сякаш им е заложено да се грижат за тях, пренебрегвайки собствените си нужди.
Понякога се чувстват доста объркани и трудно взимат решения.



МАРТ
Думите, които характеризират най-точно мъжете родени през март са темперамент и буйна страст.
Действията им винаги ще ви държат под напрежение, но ще ви радват с това, че винаги ще са на правилното място в точния момент.
Отдават се изцяло на връзката си, но отрицателната им страна е, че много бързо губят интерес и това ги подтиква към спорадични изневери.
Харчат, без да се замислят, но пък печелят добре.
Ако сте романтична натура, това определено не е вашият мъж.

АПРИЛ
Отстрани изглеждат улегнали и добри, но това е заблуда. Амбициозността на тези мъже граничи с болестно състояние. Няма да ви позволят да им се наложите, тъй като са доста властни. Държат много на приятелите си. Не им липсва и внимание от противоположния пол, с които често споделят и леглото си. Ако все пак искате да бъдете с мъж, роден през април, ще е добре да сте подготвени за сериозна конкуренция.

МАЙ
Мъжете родени през май обожават публичността и са луди почитатели на светския живот. Те са непоправими естети и несъмнено ще оценят стойностната и красива жена, хубавата музика или картина.
Не се изненадвайте, ако ги уловите в ролята на свалячи. Заради свръхмъжкарското им излъчване дамите се лепят на тях като мухи на мед.

ЮНИ
Непоправими ревнивци, любовници и романтици. Често пъти се случва сами да доведат до усложнения във връзката, след което страдат неутешимо. Не може да се отрече, че притежават невероятно креативност и са едни от най-добрите служители. Макар да им допада да коват правилата в работата и да ги спазват стриктно това, което не може да им се отрече е, че са големи клюкари и интриганти.

ЮЛИ
Тези мъже са твърде радикални в отношението си към околните, а в нередки случаи са и доста цинични.
Това им отношение обаче не е породено от злоба.
Крепостта на юлските мачовци е семейството. Не споделят проблемите си и не търсят чужда помощ. Съумяват да се измъкнат сами, колкото и заплетена да е ситуацията.
Ако сте избрали такъв мъж до себе си със сигурност няма да ви липсват романтични вечери, изпълнени с комплименти.

АВГУСТ
Несъмнено това са мъжете на честта, които успяват да омаят околните с осанка, поведение и излъчване. Хубавото е, че в сърцето им има място само за една дама. Бъдете сигурни, че ако някога сте били с мъж, роден през август, ще го помните до края на живота си.
Августовските мачовци имат уникален подход към всяка дама. Комбинативни са и това им умение им осигурява прилични печалби. Не понасят да живеят под нечия команда.

СЕПТЕМВРИ
Високоинтелигентни са и трудно могат да бъдат разбрани.
Съветите, които дават и забележките, които правят дразнят много околните. Добре е да проумеете навреме, че те няма да се променят и ще останат крайно критични. Ако успеете да им влезете под кожата можете да бъдете сигурни, че имате най-предания мъж на земята.

ОКТОМВРИ
Те са истински аристократи и глезльовци, но пък за сметка на това са надарени с много ум. Бъдете особено внимателни с тях, тъй като са непоправими манипулатори и са в състояние да принудят всяка дама да направи и невъзможното за тях. Ако са истински влюбени ще ви върнат всеки жест с отдаденост и грижовност.

НОЕМВРИ
Думата, която определя най-точно мъжете родени през ноември е позитивизъм. Ако поради някаква причина ги настъпите по опашката, по-добре ще е да не сте до тях. Имайте предвид, че са доста отмъстителни и ще ви гонят до гроб, особено, ако сте от хората, на които са държали.
Обичат да заемат централно място в компанията и не са съпрузи за пример.
Към тях могат да се насочат дамите, които търсят тръпка във връзката.

ДЕКЕМВРИ
Те са истински късметлии. През целия си живот се стремят към уравновесеност и спокойствие, но по една или друга причина не успяват да ги постигнат.
Макар да са родени под щастлива звезда, те все ще намерят от какво да се оплачат.
Често се приземяват доста болезнено заради погрешните ходове, които предприемат.
Винаги са усмихнати и с добро чувство за хумор, пише delo.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.