Трите зодии, които привличат най-силно мъжете

0
296

Бъдете особено внимателни с тези дами, тъй като няма да усетите как сте изгубили почва под краката

Дами, със сигурност, ако сте родени под щастливата звезда на някоя от следващите три зодии, то мъжете в живота ви са в изобилие и се редят на опашка за вашето внимание.

Може би изгаряте от нетърпение да научите кои са трите зодии, на чара на които мъжете не успяват да устоят. Преди да ви кажем, трябва за подчертаем, че за всеки мъж е истинско предизвикателство да притежава жената, която иска, особено, ако тя е събрала всички онези качества, за които той винаги е мечтал. Идеалната рецепта за най-желаната жена се получава като добавим и щипка недостъпност, без оглед на това под звездата на коя от всички зодии се е родила.

Близнаци
Жените от тази зодия са истински пламенни и неустоими. Те могат да накарат всеки мъж да изгуби почва под краката си само с един изкусителен поглед. Запомнете, че никак няма да ви е лесно да плените сърцата на тези дами, тъй като те знаят много добре цената си и умеят да се „пазарят” с достойнство.

Бъдете особено внимателни с тези дами, тъй като няма да усетите как сте изгубили почва под краката
Бъдете особено внимателни с тези дами, тъй като няма да усетите как сте изгубили почва под краката

Дева
Дамите родени под звездата на Дева са изключително изискани и със стил. Те могат да приковат вниманието ви още в мига, в който попаднат в полезрението ви. Макар, че ще останете с впечатление, че са много разговорливи, те ще останат пълна загадка за вас, тъй като няма да разкрият нищо за себе си. Вродената им интелигентност не може да остане незабелязана. В комбинация с тайнствената загадъчност, те ще се превърнат за вас в истински блян, който обаче може да остане недостижим.



Водолей
Тези сладки красавици ще ви пленят само с няколко невинни погледа и две-три думи. Много са сдържани, но въпреки това са наясно как да привлекат вниманието на противоположния пол. Интересът към вас обаче ще спре в секундата, в която се разделите. Тя никога няма да ви позвъни и това ще ви накара да се побъркате по нея, пише iwoman.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.