Прея: Преди да кажете, че диетата ми е лъжа, пробвайте! (С нея певицата е надолу с 15 кг за месец)

0
1025

Прея има страшна диета за отслабване

Шоколадовата Прея е много доволна от режима си за хранене, с който успя да смъкне цели петнадесет килограма само за месец. Певицата с нигерийски корени се наложи на музикалната сцена дори за своите млади години. Прея, която е в имитаторското шоу „Като две капки вода” може и да е пълничка, но е невероятно чаровна и умее да пее като славей. Певицата признава, че наднорменото тегло й е донесло куп неприятни моменти, въпреки славата и обичта на публиката.

Тя е откровена и за това, че често е плакала под завивките, защото искала да отслабне. Чаровната мулатка твърди, че нейната диета е минус петнадесет килограма. Засега, а ще направи и още за своята стройна визия. Но всичко вече е назад в миналото, защото Прея отслабна с тези 15 кг и вече е доста по-стройна от преди. Сияеща, тя разкри каква е тайната на нейната диета.

Прея отслабна с уникална диета
Прея отслабна с уникална диета

Първото нещо, с което се простила били белите храни в менюто й. Тя се отказала от бялата захар, бялото брашно и солта. После започнала да пие по два литра вода, а и над тази норма. Това го правила всеки ден, без да пропуска. Третото условие, което си заставила да направи, за да отслабне, се оказало разделното хранене.

Заради това тя напълно е отрекла вкусотии, като пиле с картофи или пиле с ориз. Дори забравила сладките изкушения и тестени вкусотии. Чаровната певица препоръчва един или дори два пъти в седмицата да имаме разтоварващи дни. Тогава да приемаме само фрешове, чайове или салата, но в минимален грамаж и без много овкусители.



„Направих го, защото знам е какво да се погледнеш в огледалото и да не се харесаш. И да чуваш подигравки зад гърба си непрекъснато. Това може да взриви всеки един от нас. Затова реших да го отслабна. А всеки, който мисли, че не вярва и има някаква измама, само да ме погледне. Това са 15 килограма надолу и то само за месец”, грее от радост певицата. Тя гарантира видими резултати само десетина дни след старта на диетата. „Ако не проработи, заплюйте ме”, кълне се в диетата си мургавелката Прея Осасей.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.