Новото средство за отслабване на Ваня Червенкова: Виж как извайва тялото си с гречка!

0
807

Ваня Червенкова и нейната диета с разделно хранене предизвика истински бум, но бизнесдамата се вталява и с гречка

Бизнесдамата Ваня Червенкова стана хит сред българите със своята диета за отслабване, разделена на 12 дни. През всеки от дните се храним с различна храна, но само от един вид, за да улесним работата на храносмилателната система и изчистването на токсините и мазнините от тялото си.

Резултатите при Ваня Червенкова са смайващи, а вече дават отражение и върху стотици дами, решили да изпробват уникалната диета. Трябва да споменем обаче и новото средство за отслабване на Ваня Червенкова, което е гречката или елдата.

Ваня Червенкова
Ваня Червенкова обожава гречката, защото с нея се постигат чудеса за тялото

Всъщност то не е толкова ново за Ваня, тъй като и по време на участието си във Вип Брадър тя редовно закусваше с гречка, не спирайки да хвали качествата и ползите й за здравето.

Диетата с гречка е също нелека за спазване, но гарантира чудни резултати. Тя се прави в продължение само на една единствена седмица, в която не ядете нищо друго, освен гречка/елда и кисело мляко под формата на айран.



Гарантирано след тази диета ще свалите 10 килограма, но само ако я следвате стриктно. И така – всеки ден трябва да разполагате с по една купа гречка/елда, която заливате с вряща вода. Важно е да се знае, че елдата не се вари, просто я поливате с горещата вода и я оставяте да престои така цяла нощ. Готова е за консумация на следващия ден.

Гречката/елдата бихте могли да консумирате с айран, но нека той да не е повече от един литър за целия ден. Важно е обаче да пиете колкото може повече вода, поне 8-9 чаши дневно.

С този режим действително отслабвате ударно, тъй като приемате не повече от 600-700 калории дневно и затова се препоръчва да се спазва рядко, само при наистина неотложни нужди за бързо вталяване. После не започвайте да се храните, както обикновено, а постепенно увеличавайте калориите като започнете с 800, 900, 1000 и така нататък.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.