Бизнесдамата Ваня Червенкова лично представи своята уникална диета (ВИДЕО)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Бизнесдамата Ваня Червенкова представи своята уникална диета, с която свали повече от 20 килограма

Името на бизнесдамата Ваня Червенкова нашумя през последните седмици, защото тя е отслабнала толкова много, че е станала напълно неузнаваема.

Тайната за тази елегантна фигура се крие в една много елементарна, но в същото време уникална диета, която се прави в рамките на 12 дена, а храната е разделена на 6 групи.

Казано по друг начин, човек се храни с определена храна по 2 дена. По този начин разделно подхранва или прочиства своя организъм по един уникален начин.

Тялото не гладува. Няма ограничения за количеството храна.Бизнесдамата Ваня Червенкова

С лесната диета на Ваня Червенкова всяка жена може да придобие перфектна фигура. Именно затова името й нашумя напоследък. Тайната за тази елегантна фигура се крие в една много елементарна, но в същото време уникална диета, която се прави в рамките на 12 дена, а храната е разделена на 6 групи. Казано по друг начин, човек се храни с определена храна по 2 дена. По този начин разделно подхранва или прочиства своя организъм по един уникален начин. Тялото не гладува. Няма ограничения за количеството храна.

Единственото условие е да не бъдат смесвани няколко различни вида храни.

Понеже Ваня Червенкова вече гостува в различни медии, тя беше гост и при Гала в “На кафе”.

Интересното е, че екипът на Гала направи нагледна демонстрация за храната, която се приема през отделните дни от въпросната доказана и изпитана диета на Ваня Червенкова.

А Ваня обясни подробно как точно  се е хранила в продължение първо на 12, а след това на още 12 дена.

Изгледайте видеото, защото това е най-добрият начин всеки сам да се ориентира в обстановката. А след като чуете лично от Ваня Червенкова обясненията за нейната диета, ако все още се съмнявате дали да я започнете, сами ще се ентусиазирате.

 

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

6 коментара to “Бизнесдамата Ваня Червенкова лично представи своята уникална диета (ВИДЕО)”

 1. Janeta

  апр. 16. 2015

  Charesva mi dietata’koiato predlaga Vania Herveniakova.Blagodaria.Janeta

  Reply to this comment
 2. Мая Тонева

  юни 23. 2015

  Ужас! Не мога да повярвам,че някой ще се хване на тая глупост.
  Вместо да живеете здравословно, вие се хващате на диетите на всякакви болни свине. как ще ядете мърша и ще мислите, че това е здравословно??? Нямам думи.

  Reply to this comment
 3. натали

  юли 29. 2015

  Искам да попитам,защото много се запалих по таИ диета поради причината,че искам да отслабна,защото морето наближава(препоръча ми я на кумовете сина той е много доволен и е отслабнал правил я е 2пъти)Искам да питам,защото в 1 сайт пише че при картофите могат да се ядат подправки(сол,червен пипер,шарена сол,копър и олио),а в друг не може ли да ми кажете може ли или не.

  Reply to this comment
 4. нина петкова

  ное. 22. 2015

  Каква диета бе хора,да виждате някакъв ефект от тази диета при упастието й във ВИП БРадър!Аз не видях ,даже е по дебела от преди

  Reply to this comment
 5. Ваня Червенкова видимо е отслабнала много,ако някой не го вижда е негов проблем! Възхищавам се на волята й! Браво!Искам да знам,дали обезсолените едри маслини”Мамут” могат да влязат в диетата в деня на плодовете, нали маслините все пак са плод?, ако някой ми отговори ще му бъда благодарна.

  Reply to this comment

Добавете коментар