Тази напитка е убиец на мазнините по корема (намалена обиколка само след месец)

0
996

Рецептата, която ви представяме, е истински убиец на мазнините в областта на корема

Напълняването и наднорменото тегло е проблем на много хора по целия свят. Причините за това са редица, но хубавото е, че съществуват начини за справяне с тях.

Един от тях е напитката, чието рецепта ви представяме днес. Тя е не само убиец на мазнините около талията, но и страшно здравословна като пречиства организма и премахва излишната вода в тялото, от която се получават проблемните и досадни отоци.

напитка
Напитка убиец на коремните тлъстини

Прави се много лесно и е препоръчително да я консумирате по няколко пъти преди ядене всеки ден, за постигане на оптималните резултати.

Вземете една ябълка и я нарежете на тънки паченца, сложете ги в литър студена вода, към която може да добавите и малко лед. Всичко това се поставя в кана, в която слагате и пръчка канела.



Оставете напитката да престои в хладилника за няколко часа и започнете да я консумирате. Става наистина много вкусна, а е и страшно полезна за сваляне на мазнините от корема.

Трябва да знаете, че от нея се пие по една чаша преди всяко хранене. Максималното съхранение на напитката е до три дни, но е добре да си я правите ако не всеки ден, то поне през ден.

Резултатите ще видите сами, но трябва да я пиете в продължение поне на един месец всеки ден. Освен, че ще намалите обиколката на корема си, също така ще детоксикирате организма си и ще изчистите излишната вода и токсини от него.

Желаем успешно отслабване и пречистване на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.