Еликсир-чудо за цялостно пречистване на червата (сваля и много килограми)

0
605

Това е една наистина чудна рецепта за еликсир, който прочиства червата изцяло и спомага за загубата на излишното тегло

Този вълшебен еликсир, чиято рецепта ви предлагаме днес, ще спомогне гарантирано за здравето ви, защото пречиства червата в дълбочина, а освен това помага за загубата на излишното тегло.

Единственото, което е необходимо, е да се снабдите с полезното ленено брашно и да следвате указанията за здравословната процедура.

червата
Тази напитка пречиства тотално червата

Вместо да закусвате, в течение на точно три пълни седмици хапвайте следната смес:

През първата седмица взимате една супена лъжица от лененото брашно, което смесвате със 100 грама кисело мляко.През втората седмица взимате две супени лъжици от лененото брашно и го смесвате със 100 грама кисело мляко.

През третата седмица взимате три супени лъжици от лененото брашно, които смесвате със 150 грама кисело мляко.

При проблем с откриването на ленено брашно в магазините, може да използвате и ленено семе, което обаче трябва да смелите много на ситно. Може да си правите и резерви за повече дни напред като го мелите.

Ако искате да пречистите най-добре червата си обаче, трябва да правите прясна порция всеки ден – това помага допълнително. По време на цялото пречистване, задължително пийте много вода – по поне 2,5 или 3 литра всеки ден.

Такова прочистване на червата се прави веднъж в годината. Трябва да знаете, че ако го спазите точно 21 дни, то след тях не само здравето, но и визията ви ще са ви благодарни. Защото ще сте отслабнали поне с десетина килограма.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.