5-дневната диета на Катя от „Ритон“ – отново влизате в тесните дънки!

0
3436

Диетата на Катя от „Ритон“ не е лесна, но пък дава наистина чудни резултати за тези, които я издържат докрай

Както вече прочетохте, диетата на хубавата Катя от „Ритон“ не е от лесните. Особено за гастрономите, които обожават сладичко да си похапват. Да, ама после да не се чудите защо не може да си влезете в дънките!

С диетата на Катя от „Ритон“ ще постигнете шеметни резултати, но трябва да я спазвате точно и да знаете, че пет дни, преди да я започнете, трябва да преминете на по-лек режим на хранене – един вид подготовка за предстоящата диета и отслабване.

диета
Диетата на Катя от „Ритон“ е трудничка, но пък с чудесни резултати

През първия ден като вече започнете диетата, трябва да се храните само с ябълки, но не повече от един килограм – толкова е определен за деня като разделяте количеството на от 3 до 5 равни части. Не приемате нищо, абсолютно нищо друго.

Преди всяко хранене пийте по чаша минерална вода.



Втория ден се храните с шест броя варени яйца – добре е да бъдат твърдо сварени. Ядете ги така, както прецените – може на три пъти по две яйца, или на шест пъти по едно яйце. Изборът е ваш, но не приемате нищо повече от позволеното.

Отново пиете вода преди всяко хранене и задължително ядете яйцата без сол!

На третия ден са ви позволени шест филийки пълнозърнест или ръжен хляб, които задължително трябва да са препечени. Може да ги намажете, но много леко, с тънък пласт масълце или лъжичка зехтин.

Пак пиете по чаша вода преди всяко хранене – това създава усещане за ситост, защото запълва стомаха и помага много за диетата и резултатите от нея.

През четвъртия ден имате дажба от половин килограм телешко месо, което обаче трябва да сварите само с вода и щипка сол. Може да разделите месото на брой приеми според желанието и нуждите си. Пийте вода преди всяко хранене.

Последният пети ден от диетата имате ризото от зеленчуци, което варира от 300 до 500 грама максимум. Разделяте го на няколко части като най-добре е да го хапвате пет пъти от по 100 грама.
Надали вече е нужно да обясняваме, че трябва да пиете и чаша вода преди ядене.

Това е! Диетата на Катя от „Ритон“ е наистина не лесна за изпълнение, особено за чревоугодниците, но пък след нея спокойно ще влезете в отеснелите дънки, в които преди не можехте да се напъхате, дори и легнали с глътнат корем. Желаем успех на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.