Велико чудо: Тази съставка доказано стопява корема и мазнините по бедрата! (ефектът е скоростен)

0
364

Действието и ефектът на тази съставка са доказани отдавна, но днес вече резултатите са оповестени безспорно

Ако искате да стопите корема и мазнините по бедрата и ханша си, но все не ви остава време за спорт, то непременно се снабдете с тази наистина чудна добавка. Приема се на всяко хранене, по три пъти на ден, а ефектът от нея е скоростен.

Става дума за веществото, което се съдържа в лютите чушки кайен – капсаицинът. Точно това люто вещество засилва термогенезата на тялото и подобрява в пъти скоростта на метаболизма.

Капсаицинът - веществото, намиращо се в лютите чушки кайен, е доказан убиец на мазнините, при това скоростно
Капсаицинът – веществото, намиращо се в лютите чушки кайен, е доказан убиец на мазнините, при това скоростно

Само след един месец прием е доказано, че може да отслабнем с над седем килограма, при това без потене във фитнеса и строги диети. Ако пък спортувате и спазвате хранителен режим, то стопените килограми ще бъдат доста повече.

Трябва обаче да правите разлика между капсаицин и обикновените люти чушки, които се продават в магазините. Да, те също съдържат от веществото, но в количество, което е в пъти по-малко от необходимото за едно истинско и бързо отслабване.



Затова ако сте се заели да се вталите преди празниците, ви съветваме да се обърнете към лекуващия си лекар или към опитен фармацевт, който да ви препоръча капсаицин на таблетки.

В момента на пазара има голямо разнообразие от капсулираното вещество-чудо, но внимавайте добавката да съдържа само чист капсаицин – без други вещества като кофеин и прочие, които не са съвсем безвредни.

Желаем ви успех в отслабването с капсаицин и нека празниците не ви плашат – хапнете хубаво, има начин да се вталите след това!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.