Виж в каква убийствена красавица се превърна щерката на Андрей Слабаков! (МНОГО СНИМКИ)

0
695

Дъщерята на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова събира погледите на мало и голямо

Тя е умна, образована и невероятно красива. Кой би могъл да предположи, че малката щерка на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова ще порасне, за да се превърне в тази изумителна прелест. Да, това е Йоанна Слабакова, която вече е студентка и изучава медицина във Варна.

Момичето събира погледите на мало и голямо, а мнозина дори я оприличават със световната красавица Анджелина Джоли. Може би, защото също като нея, Йоанна Слабакова се радва на същите сочни и пухкави устни (е, макар и придобити по изкуствен път, но пък перфектно направени).

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков горд с прекрасната си дъщеря

Припомняме, че последният път, когато Йоанна Слабакова се показа в медийния ефир, беше преди доста години, по времето, когато татко й Андрей Слабаков участваше в „Черешката на тортата“. А Йоанна, която тогава беше още ученичка, стриктно спазваше заръките му и чевръсто вършееше от кухнята до градината и обратно.

Визията на Йоанна Слабакова тогава бе далеч по-различна, макар че пак впечатляваше с естествената си хубост и чар.



„Гордостта на мама и тате, това е Йоанка. Много е умна и е наследила напълно чепатия характер на Андрей, въпреки че и Ернестина не пада по-долу. Ама на кого да се метне момичето, ако не стане чешит като родителите си. Ама готин чешит. Да не говорим колко е интелигентна. Единственият й лош навик са цигарите – и тя като баща си не сваля фаса от устата си. Няма отучване и това е“, коментират близки до семейството на Андрей Слабаков.

Йоанна Слабакова е истинска красавица
Йоанна Слабакова е истинска красавица
Някои дори я сравняват с Анджелина Джоли заради пухкавите устни
Някои дори я сравняват с Анджелина Джоли заради пухкавите устни
"Само не се отучи да пуши, същински бащичко", коментират близките й
„Само не се отучи да пуши, същински бащичко“, коментират близките й

Що се отнася до гаджета, Йоанна Слабакова продължавала да се инати като магаре и да измъчва родителите си с пълната мистерия около личния й живот. Дали има гадже, или не, си знае само тя. „Като се заженя, ще ви уведомя, споко!“, редовно се шегувала красавицата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.