Четирите конници на Апокалипсиса се появиха в небето! (ВИДЕО)

0
688

Дали скоро ще настъпи Апокалипсиса или четирите конници са просто уникално физично явление, преценете сами

В небето над Малайзия се случи нещо уникално, твърдят уфолози, учени и синоптици.

Над страната изгряха четирите конници на Апокалипсиса. Това уникално и доста плашещо явление се случи преди няколко дена, съобщава шокиращото събитие ufosightingshotspot.blogspot.bg.

Апокалипсиса
Апокалипсиса идва?

Четирите конници, предвещаващи краят на света, са описани подробно в книгата Откровение на Свети Йоан, а събитията следващи това събитие, са описани като Голямата скръб, която ще настъпи и ще обхване цялата земя.

Последната книга от Новия завет описва как в Божията десница се е появил свитък, на който са поставени седем печата.Божият син Иисус Христос отворил първите четири печата, с което се предизвикала появата на четири конници – червен, черен, бял и блед, които всъщност са приемани като конниците на Апокалипсиса, след появата на които Страшния съд ще е вече предизвестен.

Само преди броени дни отново се заговори за появата на четиримата конници на Апокалипсиса, когато в небето над Малайзия се образуваха облаци, наподобяващи плашещата картина.

Разгледайте сами кадрите и преценете дали тези облаци са просто физично явление или те предвещават Страшния съд.

Само да припомним, че през 2011 година един призрачен ездач, със своя кон, се появи по време на размириците в Кайро, в Египет. Това със сигурност бе предупреждение, че света е на ръба на колапс.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.