Диетата на Петя Буюклиева топи до пет килограма на седмица! (Само за ценители)

0
762

С тази диета Петя Буюклиева бързо влиза във форма

Ексцентричната певица Петя Буюклиева винаги е поддържала перфектна фигура. Но тя освен на здравословното хранене е споделяла, че не харесва особено физическите упражнения. Изпълнителката, която в момента е сред звездните стажанти умее винаги да взривява хората около себе си. Но има и една малка тайна, с която винаги сваля килограмите, когато това се налага.

Усети ли, че малко е наддала тя прави тази диета, като продължава само седем дни. И нещата се случват, а от излишните й килограми няма и помен. Хранителния режим за седмица изобщо не е труден за изпълнение или скъп като стойност. Той е лесен и всеки може да си го позволи, като на всичкото отгоре по време на неговото изпълнение не чувстваш изобщо глад.

Диетата на Петя Буюклиева е само за ценители
Диетата на Петя Буюклиева е само за ценители

Петя Буюклиева определено не се уповава само на гена си, а упорито и с много се грижи за фигурата си.С тази диета обаче отслабването е лесно като детска игра, а и винаги помага, точно когато имаш нужда от това, често повтаря пред приятелите си бойната дама. Основното в менюто е киселото мляко. От този млечен продукт може да се и хапваш колкото си искаш и по колкото желаеш, без да се ограничаваш. Освен киселото мляко схемата на хранителния режим включва и следните храни.

Три дни си хапваш варен ориз или печени или варени картофи. Солта е ограничена, както и мазнината. Сладкото е забранено, както и тестените изкушения. Останалите три дни от седмицата в менюто присъства месото. То трябва да е само пилешко, телешко или друго, но нетлъсто. То се пече на скара, като порцията трябва да включва по двеста грама от него.



Последният, седми ден към киселото мляко се прибавят плодове. Но не и грозде, смокини или банани, защото те са пълни със захари. Това е цялата философия на диетата на поп дивата Петя Буюклиева. А самата изпълнителка обича да се шегува, че тя е само за ценители. Опитайте и вие, за да се уверите, че наистина действа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.