Няма да повярвате: Ето в какво се превръщат преживелите клинична смърт!

0
361

Клинична смърт преобръща живота на живите

Няма да повярвате в какво се превръщат преживелите клинична смърт? Преживелите клинична смърт имат различни съдби, след това. Учените имат обяснение какво се случва с хора, преживели това състояние в света между живите и мъртвите. Според тях квантовите вещества, които изграждат душата, напускат нервната система на човека и отиват във всемира. А ако все пак се върнат при живите, от просторите на Вселената се „прибират” в човешкото тяло. Но при тази трансформация се случват доста прелюбопитни неща. Най-малкото хората, преживели това чудо, вече не са същите.

Те получават доста странни видения и дарби. Понякога при тях се развива силно развита интуиция да предусещат събития, още преди те да са се случили.

Хората, преживели клинична смърт, вече не са същите
Хората, преживели клинична смърт, вече не са същите

Има случаи, при които след клинична смърт, претърпелите случката се превръщат в магове. Хората, които виждат миналото и бъдещето черпят информация от едно информационно поле, в което има данни за всяко нещо, което се е случило или ще се случи, независимо при кого.

Не е тайна, че и силната интуиция се развива при различни видове травми, стресови ситуации, а често и при изпадане в клинична смърт. Някои от преживелите я твърдят, че докато са били в отвъдното чували глас, който ги карал да се върнат отново в реалния свят. Той им говорел непрекъснато. Защото всички те имали специална мисия на земята.



При други странностите се състоят в това, че не могат изобщо да спят.Въпреки че будуват, те не се чувстват уморени и са пълни с енергия. При други, преживели клиничната смърт, също се появяват доста странности. Те започват да разбират и говорят на наречия, които отдавна са изчезнали. И при това тези хора никога не им се е отдавало изучаването на чужди езици. Някои от преживелите този кошмар се затварят в себе си, отказват да контактуват с най-близките си приятели, стават студени и дистанцирани. Те коренно се променят и не са вече същите хора, както преди.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.