Пълнолунието може да ви донесе богатство. Вижте как

0
257

Енергията, която носи пълнолунието може да бъде използвана за конструктивни и деструктивни цели

Макар мнозина да се оплакват, че пълнолунието им причинява безсъние, то може да бъде изключително полезно във финансов аспект.

За никого не е тайна, че Луната е небесното тяло, което е най-близо до планетата ни и поради тази причина оказва огромно влияние върху всички нас.

Със своята сила пълнолунието ще доведе до сериозен дисбаланс в здравословно отношение, ще допринесе изключително много за финансовото благополучие на мнозина от вас. Енергията на пълнолунието е изключително ценна, стига да знаем как да се възползваме максимално от нея.

пълнолунието
Енергията, която носи пълната луна може да бъде използвана за конструктивни и деструктивни цели

В първия ден от пълнолунието трябва да пазите в тайна всичко, за което си мислите, тъй като има голям шанс то да се сбъдне в действителност.
Ако използвате медитацията, внушението и молитвите, пълната луна може да ви донесе множество ползи. Може да увенчаете с успех дори процеса на лечение.



Не забравяйте, че всяка една космическа енергия може да бъде използвана по конструктивен или деструктивен начин, изборът е изцяло ваш.
Според стари поверия пълнолунието може да ви помогне да привлечете богатството към себе си.

За целта е необходимо просто да вземете една банкнота (най-добре би било, ако е червена) да вдигнете ръката си към Луната и да я задържите за няколко секунди.
През това време концентрирайте мислите си върху възпроизводството на финансовите ви средства. След това сложете банкнотата да пренощува в портфейла ви, а на следващия ден задължително я похарчете, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.