10-годишен доказва съществуването на прераждане?

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

10-годишният Райън твърди, че в своето минало прераждане е бил известният през 30-те години холивудски актьор Марти Мартин, напуснал този свят през далечната 1964 година.

Момчето е родено в силно религиозно семейство през 2005 година и от съвсем ранна възраст започва да сънува необикновени сънища, в които се вижда като някой друг, а именно актьор от миналото, снимащ се във филми.

След това то постепенно започва да си припомня различни детайли от миналото си прераждане, описвайки в изумителни подробности тогавашния си живот и епохата, които поразяват всички наоколо.

Първоначално родителите на Райън не приемат разказите му за неговото прераждане за нещо сериозно, но това се променя, след като редица специалисти, към които се обръщат за помощ – работещи в киноиндустрията,прераждане

Историята на третокласника Райън от американския щат Оклахома може би е доказателство, че мистериозното прераждане все пак съществува

историци и психиатри – признават, че детето притежава познания, които не би могло да усвои в рамките на своя кратък живот.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар