Най-непознатите и неочаквани истини за траките са пред вас (ВИДЕО)

5
861

Траките и тракийското наследство са теми, които вълнуват особено много съвременния българин и има защо

Гост в поредицата „Въпрос на гледна точка“ е  Дамян Попхристов, който живее в САЩ и е преподавател в университета в Ню Йорк.

Наскоро Дамян Попхристов гостува за първи път при Стойчо Керев и тогава ни запозна с неизвестни факти за богомилите, които научил от ръкописи и други документи, които се съхраняват в САЩ.

Видеото с разговора можете да изгледате ТУК.

Темата за траките е изключително любопитна и интересна за българите, защото 40% от нашата генетична памет е именно тракийска.



Част от ДНК на българите всъщност е ДНК на траките, обясни Дамян Христов.

trakite
Мисията на траките била да съчетаят небесното със земното

Всеки един народ на Земята има своя мисия и на база на тази мисия се предопределя и неговата карма.

В зависимост от това колко добре отделните народи изпълняват своята мисия, това предопределя и тяхната бъдеща карма.

Кармата на траките е съчетание на земното с небесното, за да може да се реализира вселенската хармония.

Траките владеят знание за небесното, което са получили от атлантите. По същия начин и египтяните са били ограмотени от атлантите.

Траките били толкова напреднали колкото и древните египтяни.

Не случайно траките живели в Северна Африка, на Балканите, в Близкия изток.

Те били най-многобройният народ след индусите.

Траките получават своето езотерично познание директно от атлантите и го доказват чрез всички постижения, които са реализирали – в обработката на златото, в своето строителство, в начина си на живот и стила на управление.

В продължение на 3000 години древните египтяни са силно развита цивилизация, която не се е развивала, а тя е била развита още от своето начало до края.

Залмоксис и Орфей са две от най-изявените личности, представители на траките.

Мисията на траките е да активират 64 енергийни източника, голямата част, от които се намират на територията на България.

Да се оформи специална магнитна решетка, благодарение на която да се създадат благоприятни условия за развитие на петата раса.

Траките изпълняват своята мисия перфектно. Те живеят на племена, които живеят на онези места, на които има струпване на специфична космическа енергия. 

Изгледайте сами цялото видео до края, за да чуете лично от Дамян Христов неподозирани истини за траките и тяхната световна мисия.

сподели бутон

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. „Кармата на траките е съчетание на земното с небесното, за да може да се реализира вселенската хармония.“
    „В зависимост от това колко добре отделните народи изпълняват своята мисия, това предопределя и тяхната бъдеща карма.“

    Като гледам как добре се справяме с възложената ни мисия страх ме е да помисля за бъдещата ни карма:)

  2. Аз също се страхувам, както виждам при такива интересни статии почти няма коментарии ,или едно едно изказваване вулгарно ,което няма нищо общо със статията ,отправено црещу писалия тази статия. А се страхувам ,защото видно е, че никой не намира време да се обърне към самия себе и помисли защо,от къде и за какво е тук на земята в този живот всеки има своя мисия ,която е длъжен да изпълни.. .Много ми се иска тези исторически артефакти да бъдат преведени и излагани непрестанно ,нека света научи истината и не подценява България.И все пак ми е приятно да отбележа ,че западните не говорят и не ги интерисува историята им ( мое мнение).

  3. Българите – Родоначалници на Траките!

    Траките са българите и са говорели българския език.
    Не Траките са родоначалници на Българите, а Българите са родоначалници на Траките! Траките е само едно от имената на древните българи, свързано с древнобългарската духовност:
    – Траки – От Ра, Бог Ра Бог Отец на българите. https://www.kaldata.com/forums/blog/1328/entry-11585-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5/

  4. DAMQN XRISTOV-ISTINSKI BALGARIN GORDOST ZA BG. ZA RAZLIKA OT MEDEINITE PODLOGI KOITO OTRI4AT BG. PROISXODA NI. KAZVAIKI 4E SME SLAVQNI. KAKVI SLAVQNI I KAKVI IDIOT6TINI I DOKOGA 6TE NI NABIVAT LAJITE SI TEXNI.ISTINADA DRYGARI BOL6EVIKI SEGA GOSPODA USA PODLOGI-NEMOJETE DA Q SKRIETE. DA NIE SME NASLEDNISI ILI SME TRAKI ILI BALGARI TO E EDNO I SA6TO

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.