Топ абитуриентка на 2014 г. ни показа как да се гордеем, че сме българи (СНИМКИ)

0
494

Баловете приключиха. Цветове, тоалети, скъпи автомобили останаха в миналото до следващата година. Но една абитуриентка направи невероятно силно впечатление

С какво младата зрелостничка Деси грабна вниманието на хиляди българи? С начина, по който ни показа как трябва да се гордеем, че сме българи.

Деси отиде на бала със семпла на пръв поглед рокля, но когато човек се вгледа в детайлите, открива, че роклята съвсем не е семпла, а напротив, в нея има скрит дълбок смисъл.

абитуриентка
Защо Деси стана абитуриентка на 2014 г.?

Вместо модерен колан, Деси е поставила на кръста си чапрази, каквито в миналото нашите прабаби са носели.

Фустата на Деси е декорирана с българска шевица. Съвсем дискретно и елегантно, с много вкус тя е поставена на края на полата. Българската шевица е уникално творение и е неповторима в целия свят.Защо да се срамуваме, че сме българи, когато можем да се гордеем, при това с право.

абитуриентка
Младата абитуриентка Деси ни показа да не забравяме българските традиции

Деси е намерила точната пропорция между минало и модерно. Чапразите и бродерията, поставени на модната червена рокля само допълват красотата на тоалета без да го загрозяват или да го правят демоде.

Всеки от нас може да намери някакво лично творческо решение като Деси за своя гардероб. Всеки може да отвори гардероба на баба или раклата на прабаба и там да намери нещо интересно, което да добави към своя тоалет.

Може да е някоя бродирана кърпичка, може да е забрадка, която днес да се носи вместо шал или фишу. Може да бъде бабиният гердан или колан.

За чаровната абитуриентка Деси писаха в сйта Прекрасна.БГ.

абитуриентка
Роклята на чаровната абитуриентка Деси е пример за обединение на старите традиции и новите модни тенденции

Там научихме, че Деси е една уникална млада българка, която има разностранни интереси. Ходи на народни танци, играе модерен балет, рисува, занимава се с фотография и астрономия.

В природата на младата абитуриентка Деси е заложен естествен стремеж към красота.

абитуриентка
Талантливата абитуриентка Деси в друго амплоа

Мечтата на Деси е да стане архитект. Екипът на topactualno.com сме убедени, че красивата абитуриентка Деси ще се реализира като един изключителен професионалист, който ще възроди българските традиции в своите проекти.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.