Абитуриенти 2014: Младост, красота и стил (СНИМКИ)

0
378

И тази година младите абитуриенти ни радват със своята младост, стил и красота

Балове 2014 започнаха. Очакваме с огромен интерес какво ще покажат завършващите абитуриенти на балове 2014.

И тази година едни от най-първите в страната  са чаровните абитуриенти от Велико Търново и от  Тутракан. Миналата година търновските и тутраканските зрелостници бяха изключително красиви и стилни.

Тази година абитуриенти 2014  отново показаха, че са великолепни!

абитуриенти
Абитуриенти 2014 от Тутракан

Българските дизайнери акцентираха върху пастелните цветове като особено актуални  – млечно лилаво, розово, мента, пепел от рози, шампанско и карамел.Черно никога не може да бъде изместено от останалите гами в официалните облекла не само за мъжете, но и за дамите. През 2014 г. комбинацията бяло и черно отново е хит.

абитуриенти
Абитуриенти с розови тоалети – хит сред цветовете за 2014 г.

Навлизайки в топлите месеци, тази година всички разновидности на оранжево са невероятно актуални. Но оранж е специфичен цвят и преди да се насочите към него, трябва добре да обмислите дали подхожда на цвета на вашата кожа и на косата ви.

Червеният цвят, както и черния, продължава да дава сила и елегантност на хората, които се обличат в тоалети с този цвят.

Младите дами от Велико Търново  и от дунавския град бяха облечени в приказни тоалети, наистина съобразени с последните модни тенденции  и приличат на истински принцеси. С тяхното великолепие старата столица и малкият град на Дунав  разцъфтяха.

абитуриенти
Цвят  мента – особено модерен за 2014 г.

И тази година г-н Даниел Панов – кмет на Велико Търново приветства зрелостниците като им пожела светло бъдеще. Всеки един от търновските абитуриенти беше закичен с лилавата емблема на града, за да не забравят никога своя роден град.

За пореден път кметът на Тутракан д-р Димитър Стефанов покани тутраканските абитуриенти на коктейл. Наред с цялата гама от емоции, танци и забава, и тази година бяха определени Кралица и Крал на бала сред всички чудесни абитуриенти. Това са чаровните зрелостници Елица Тодорова и нейният съученик Здравко Стоянов.

Абитуриентите от Тутракан са снимани от г-жа Калина Грънчарова, от Велико Търново – Дарик.

абитуриенти
Прекрасни абитуриенти!
абитуриенти
Търновските абитуриенти демонстрираха класа и стил
абитуриенти
Елегантни рокли и костюми  на абитуриенти, съобразени с модните тенденции
абитуриенти
Абитуриенти 2014 оставиха прекрасни спомени в съзнанието на търновци

 

На добър час и попътен вятър в живота на всички абитуриенти!

Успешно и щастливо бъдеще!

сподели бутон

loading...