Чудото на живота! Родилка в кома даде живот на здраво бебенце! (ВИДЕО)

0
252

Тази необичайна, но изключително любопитна история се случи в Калифорния в Америка, където бременна жена, изпаднала в тежка кома роди напълно здраво бебе

Когато ти е писано да живееш, няма значение по какъв начин ще се случат събитията, при които ще поемеш своя житейски път. Подобен е случаят на 39-годишната бъдеща майка Мелиса Карлтън, която след операция изпадна в кома. По време на този период, в който лекарите не смеят да я събудят, за да не увредят мозъчните й функции, жената стана майка на здраво бебенце, разкри новината американското издание „ЮПИ“, цитирано от БЛИЦ.

бебе
Живо бебе  роди родилка в кома

Необичайното раждане е станало в клиника в Сан Франциско. Мелиса е претърпяла много сложна операция по отстраняването на огромен тумор в мозъка. По време на интервенцията бременната жена изпаднала в полукоматозно състояние. Вече 10 седмици жената е в подобно състояние, като хирурзите не бързат да я извадят от тази кома. Но момента на раждането настъпил и лекарите взели едно трудно решение, при което да успеят да спасят както бъдещия нов живот на новороденото бебенце, така и на неговата майка, въпреки тежкото й състояние.

Безкрайно щастливият татко, съпругът на Мелиса – Браян Ланде, споделя за изданието, че се чувства горд с това геройство, което е направила жена му – да даде нов живот, въпреки комата. Момченцето се родило в клиниката напълно здраво, с идеално тегло. Браян разкрива, че е радостен, но и мъничко тъжен, че в този изключителен момент той не може да сподели своето щастие със съпругата си. Но е обнадежден, че скоро и това ще стане факт и родителите заедно ще отгледат в любов и разбирателство своята рожба.

В момента Мелиса Карлтън е настанена в рехабилитационна клиника, където ще бъде започната интензивна и сложна терапия по нейното възстановяване. Браян е убеден, че съпругата му ще се справи и с това сериозно предизвикателство в своя живот, за да може двамата да се насладят на щастието по отглеждането на тяхното момченце, на което бе дадено името Уест.Тази необичайна, но изключително интересна история е поредното доказателство, че когато Бог е решил да дари живот, нищо и никой няма да бъде в състояние да попречи на това. Дори, когато бременна родилка, изпаднала в състояние на кома, даде нов живот на своето бебенце.

сподели бутон

loading...