Петя Дикова се грижи за своята фигура с тази вълшебна напитка

0
1284

Рецептата на Петя Дикова е уникална. Прочиства организма, подсилва имунната система и зарежда с витамини. Всеки може да се възползва от нея

Петя Дикова е елегантна и енергична, благодарение на тази здравословна напитка

Предвид съставките, тази рецепта се прилага лесно през лятото, защото  основните продукти  са пъпеш и диня, праскови и кайсии.

През останалата част от годината на тяхно място можете да използвате например ябълка, морков, червено цвекло, банан, магданоз.

Може да комбинирате с други плодове, с които вие разполагате като киви, ананас, папая.

Това, което Петя Дикова прави е следното. Слага в блендера: 1 резен диня, 1 резен пъпеш, 1 лимон (срежете го на 2 и извадете семките, но оставете кората),1 праскова и 2 кайсии (без костилките), 1/2 краставица,1 с.л. ленено семе.



Получената напитка изпивате сутрин на гладно.

Много хора, включително и  Петя Дикова споделят, че  тази здравословна напитка ги засища и те нямат нужда от закуска.

Ако вие не сте от тях, можете да се храните поне час и половина – 2 часа, след като сте я изпили, за да може полезните сокове на тези изключителни плодове да проникнат във вашите клетки и да си свършат работата. Това е прочистване, зареждане с витамини и подсилване на имунната система.

Много хора считат, че след като през лятото има пресни плодове и зеленчуци, те са достатъчни, за да имат здрава имунна система.

Това е така, ако ядат пресни плодове и зеленчуци в големи количества.

Не може да очаквате, че ако изядете днес само 1 праскова или 1 кайсия, няколко резенчета домат  и краставица, това количество ще ви поддържа здрави.

Силната имунна система, дори и през лятото,  изисква постоянно зареждане на тялото с витамини, а това става с количества плодове и зеленчуци.

Но да се върнем при Петя Дикова.

Благодарение на тази здравословна напитка, Петя Дикова поддържа своята елегантна фигура стегната и здрава. Преди да роди и след като стана майка, Петя разчита на нея.

Напитката дава много енергия, точно поради високата доза на витамин С – лимон, праскова и кайсии. Осигурява й енергия през целия ден.

Ако решите да използвате тази напитка само за прочистване, трябва да го направите поне 1 седмица, писаха в doctorbg.net.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.