Седмичен хороскоп от 1 декември до 7 декември 2014 г. – 2 част

0
422

Вашият седмичен хороскоп (от 1 декември до 7 декември 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица трябва да действате активно само, ако сте наясно с целта, защото може да загубите време и нерви. Не се доверявайте прекалено на чуждото мнение. Постарайте се да изградите своя представа за хората и събитията. Сега ви се предоставя шанс да се откъснете от рутината с интересно пътуване и много срещи.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) През настоящата седмица има опасност да затънете безкрайни дискусии и непродуктивни разговори. По-добре просто започнете отнякъде и в хода на работата ще направите необходимите корекции. Ако имате нужда от помощ, не се колебайте да я поискате и всички съмнения за успешния завършек ще отпаднат. През уикенда не се поддавайте на провокации и ще запазите мира в семейството.

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Тази седмица изисква да приложите на практика някои от своите необикновени способности. Ако поначало сте внимателни и коректни, с малко дипломатичност може да уталожите страстите във всеки спор, а това издига вашия авторитет. Не се тревожете за личните проблеми, защото те ще се решат от само себе си. Малките отстъпки в несъществени детайли са полезни за вашето финансовото благополучие.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп настъпва благоприятно време за размисъл и отстраняване на допуснатите пропуски. Признаването на грешките ще ви направи много по-силни! Уравновесеност и спокойствие са печелившата комбинация от качества за настоящата седмица. Напрежението може ви се отрази неблагоприятно, затова през уикенда се заредете с чиста енергия от природата и споделете незабравимите мигове с най-близкия човек.



ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Настоящата седмица обещава да бъде наситена със срещи, общуване с познати и непознати лица. Така към края можете да се почуствате доста уморени, но изпълнени с оптимизъм. Изглежда всичко върви прекрасно, но не е излишно преди уикенда да проверите още веднъж. Позволете на хората край вас да ви изненадат приятно и отпразнувайте заедно поредната победа.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп сега няма място за песимизъм. През настоящата седмица всичко ще си дойде на мястото и проблемите ще бъдат решени, само че не толкова бързо, колкото очаквате. Опитите да форсират събитията едва ли ще донесат успех, затова се запасете с търпение. Щастието може да кацне сега и на вашето рамо, само не губете вяра в себе си и доброто!

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.