Направете своя избор и вижте какво означава

0
243

Този тест може да бъде приложен за всички възрастови групи

Едно от най-важните условия е да направите своя избор на човече, без да се замисляте дълго време.

Огледайте ги всички и направете своя избор, след това вижте какво издава той за вас и характера ви.
Ще останете изненадани колко много може да издаде вашият избор.

Този тест макар и кратък разкрива много точно текущото ви емоционално състояние и нещата, които искате от живота, а понякога дори не смеете да ги изречете на глас.
Тестът е дело на британския психолог Хих Уилсън. Първоначално той е бил насочен към децата на 3 годинки, а основната му цел е била да разбере как реагират на новата среда (детската градина).

избор
Този тест може да бъде приложен за всички възрастови групи

По-късно обаче специалистът установил, че тестът може да бъде приложен при всички възрастови групи.
Вашият избор ще ви помогне не само да научите истинското си емоционално състояние и нуждите ви, а и ще издаде вашата позиция в обществото, която не винаги можете да заявите.
Изберете човечето, което прилича най-много на вас. Ето какво издава вашият избор:



Изборът на човече 1, 3, 6 или 7 издава, че вие сте достатъчно мотивирана личност и никакви бариери или препятствия в живота не биха ви спрели да стигнете до крайната си цел.

2, 11, 12, 18 или 19 – изборът на някое от тези пет човечета показва, че сте изключително общителна личност и винаги сте подкрепа за приятелите си.

4 – ако сте спрели избора си на човече номер четири, това е знак, че сте личност с висока обществена позиция. Обичате успехите, но предпочитате да стигате до тях по лесния път, без много затруднения.

5 – това човече издава, че постоянно сте отегчени, изморени, чувствате слабост и нямате достатъчно жизнена енергия. Намерете време за почивка и презаредете батериите си, преди положението да се е влошило.

8 – вие сте изключително самовглъбен човек, който сякаш живее в друго измерение или фантазиите, които си създава.

9 – няма никакво съмнение, че вие сте от щастливците в живота и единственото, което търсите са забавленията.

10 или 15 – няма да сгрешим, ако кажем, че в момента сте постигнали баланса в живота, за който толкова дълго сте се борили. Намирате се в оптималната среда, която ви носи уют и спокойствие.

13 или 21 – изборът ви издава, че сте затворена личност, която умишлено избягва срещите с други хора. Често сте измъчвани от душевни терзания.

14 – попаднали сте в плен на вътрешна криза, която трябва да се опитате да преборите, в противен случай проблемът ще се задълбочи.

16 – изборът на това човече издава, че вече се чувствате доста уморени от това постоянно да се тревожите за някого и го подкрепяте, но в същото време имате чувството, че не можете да промените нещата. Престанете да мислите за другите и помислете за собствените си нужди.

17 – това човече издава, че постоянно търсите вниманието на околните и държите да сте в центъра, но често се надценявате.

20 – обикновено тази позиция е избор на хората, които имат доста високо самочувствие.
Вие сте родени за лидер и обичате околните да се вслушват само във вашето мнение, но внимавайте да не ги подразните, пише zajenata.bg.

Колкото и странни да ви се струват резултатите от този бърз тест, те са реални. Не забравяйте, че той е подготвен от специалист и не е направен просто за забавление. Вникнете много внимателно във вашите резултати и се замислете какво е онова нещо, което трябва да промените, за да направите живота си по-добър.

Докато някои от вас трябва да се освободят от вътрешните си терзания, то други е крайно време да осъзнаят, че светът не се върти около тях и не може околните да се съобразяват само и единствено с техните капризи.
Резултатите от теста ще ви помогнат да добиете реална представа за състоянието си и да се приземите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.