Победата е факт! Установиха коя е номер 1 сред зодиите

1
721

Мнозина подценяват зависимостите, идващи от съответните зодиакални знаци, но истините от тях са много! За това говори и зодия Лъв!

Проучване на френски психолози е установило коя е зодията, с която хората най-често искат да общуват, било то за приятелство, любов или друго. Това е най-лидерската сред всички – зодия Лъв, научи Topactualno.com.

Тъй като представителите на този знак са родени победители, те имат харизма, която ги прави харесвани от околните. Нещо повече, твърди се, че именно Лъвовете и Лъвиците са най-предпочитани партньори за брак или сериозна връзка.

Зодия Лъв е желана от всички
Зодия Лъв е желана от всички

Последното е до известна степен и на подсъзнателно ниво. Понеже един Лъв е лидер, отсрещният човек се чувства сигурен с него и знае, че този човек ще бъде отличен родител. Повечето от тази зодия са отговорни личности, но и дущата на компанията. Те обединяват в себе си онова, което ги прави перфектния партньор в очите на другите.

Разликата между мъж и жена Лъв не е малка. При мъжете чувството за дълг е силно изразен. Те живеят с цел закрила на жената до себе си. Това обаче не ги прави излишни мачовци. Напротив, те харесват дами със силен характер, но не грубовати. По-скоро нежни, женствени, но и интелигентни.



Жените Лъв са доста по-властни натури от мъжете. При тях егоцентризмът е много силен. Те също доминират във връзката, но за да вземат надмощие, а не за да закрилят любимия си. Дамите от този зодиакален знак имат нужда винаги да бъдат най-отгоре и не се съобразяват с волята на останалите.

Има немалка разлика и между един юлски Лъв и един августски такъв. Първият е по-склонен към компромиси и макар рядко да се вслушва в друго мнение, е способен на лавиране в ситуациите. Докато при втория компромисите са сведени до минимум и жаждата за изява е водеща.

Въпреки видимо властния си характер, зодия Лъв е една много любвеобилна и емоционална зодия. Хората, носещи я в душата си, имат строги принципи, но и силна чувственост. Именно това ги прави желан партньор за любов или приятелство.

Всеки хороскоп определя като най-подходящи за Лъва зодиите Овен и Стрелец, тъй като те са другите два представители на Огъня. Освен това тези две зодии са също с властен привкус, макар и не толкова силно изразен. Което значи, че щом те се разбират с Лъва, значи и останалите са в състояние да го направят.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.