Мистерия: Икона на Дева Мария говори! (Върши чудеса, лекува безплодие)

0
870

Мистерия витае около икона на Дева Мария

Икона на Дева Мария дарява здраве. Около изображението на Богородица се чува мистериозен шепот. Иконата с лика на святата майка, която говори, се намира в църква „Света Богородица” в Пазарджик.

Около изображението й се чува шепот, понякога по-силен, друг път едва доловим. Но иконата помага на всички нуждаещи се от здраве, любов, щастие и късмет. Миряните, посетили църквата се кълнат, че когато приближават лика на Дева Мария се чува силно шептене. Според тях то ги уверява, че молитвите им ще бъдат чути. Всеки ден в църквата се извиват опашки от болни хора, които чакат изцеление от животворната икона. Вярва се, че иконата на Богородица ще помогне най-много на тези, които страдат от безплодие.

Икона на Дева Мария спасява от болести
Икона на Дева Мария спасява от болести

Някои от хората твърдят, че около иконата чуват женски глас. Той ги съветва да запазят вяра, да се молят и да проявят търпение и сила. По думите им след време наистина здравето им наистина се подобрило.

Вярващите са категорични, че образа на Божията майка ги тегли отново и отново да запалят свещи пред лика им. И много скоро след това щастието наистина им се усмихнало.



Свещениците от светата обител наистина разказват чудеса за Божията майка и нейната икона. При един празник се събрали много хора. Човек от друг град обаче присъствал на литургията с нечисти помисли.

Той издебнал момента и откраднал святата чудодейна икона. Но бил хванат и гибелната му постъпка била сразена. Той бил заловен от клисарката Ваня, която предната вечер сънувала този непознат мъж как ще извърши кражбата.

Тя го видяла насън такъв, какъвто бил в действителност и наистина го заловила. Така иконата не била открадната и изнесена от храма. Според поповете за това помогнала самата икона на Дева Мария.

Никой от служителите в храма не знаят от къде е дошла святата вещ. Нито кой я е нарисувал. Но наистина иконата на Света Богородица помага на нуждаещите се.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.