Молитви към Пресвета Богородица лекуват

3
2225

Най-често ние търсим Пресвета Богородица, когато имаме някакви проблеми. Най-сериозните проблеми са свързани със здравето. Казвайте тези молитви

молитви Пресвета Богородица
Използвайте тези молитви към Пресвета Богородица

В редакцията на topactualno.com пристигнаха няколко писма.

Хора, които са имали сериозни проблеми, са ги разрешили с помощта на тези молитви. След като ги прочетете, можете да си харесате само една от тях. Зависи какви са вашите лични проблеми.  Можете да казвате и трите една след друга.

*********

“Пресвета Владичице моя Богородице, с Твоите святи и всесилни молби прогони от мене, Твоя смирен и окаян раб, (името) унинието, забравата, неразумието, нехайството и всички лукави и хулни помисли от окаяното ми сърце и от помрачения ми ум; и угаси пламъка на страстите ми, понеже съм беден и окаян.И ме избави от многото лоши спомени и начинания, и ме освободи от всички зли дела. Защото си благословена от всички родове, и Твоето пречестно име се слави во веки веков. Амин!

********

“Пресвета Богородице! На кого друг подир Бога да препоръчаме нашите деца, ако не на тебе, Всемощна Защитнице на християните и скоро помощнице във всяка нужда? Приеми, Небесна Царице, под твоя закрила нашите чеда и бъди им ти майка, Майко Божия!

Пази ги от всяко душевно и телесно зло, изпроси им да останат през целия си живот в благодат и милост пред всеблагия Бог, да успяват във всяко добро и полезно начинание, и никога да не униват в пътя на истинския и честит живот, съгласен с волята на твоя възлюбен Син, нашия Господ Иисус Христос.

И така, с хвалебни песни на благодарност, всякога да те прославяме, Небесна Защитнице, и да възпяваме Всесветата и Всемогъща Троица, Отец и Син и Свети Дух! Амин!”

*********

Тропар на Пресвета Богородица

“Ние, грешните и смирените, нека сега усърдно да прибегнем към Богородица. Да паднем пред нея, като в покаяние зовем из дълбочината на душата си: Владичице, помогни ни, като се смилиш над нас; Побързай – загиваме от множество прегрешения; не връщай рабите си празни, защото тебе имаме за едничка надежда. (2 пъти) Богородице, ние, недостойните, никога няма да престанем да говорим за твоята сила, защото ако ти не бе се застъпила с молитви, кой щеше да ни избави от толкова големи беди? Кой щеше да ни опази до сега свободни? Няма да отстъпим от тебе, Владичице, защото ти винаги спасяваш твоите раби от всякакви беди.”

********

За да постигнете истински траен ефект, трябва постоянство. Казвайте тези молитви към Пресвета Богородица в продължение на седмици. Дори и когато получите онова, което сте търсили или желали, не спирайте. Или заменете тези молитви с благодарствени. Важно е да се благодари за полученото добро.

Но също така е важно и ние да творим добро, според нашите възможности.

сподели бутон

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.