На бас, че такива кюфтета не сте яли! (хитова рецепта това лято)

0
488

Тези кюфтета са толкова апетитни, че няма наяждане като са пред вас

Предлагаме ви рецепта за кюфтета, каквито сме готови да се обзаложим, че не сте яли. Чудни са, стават бързо и са хит сред летните рецепти за кюфтаци. Опитайте ги и споделете мнението си след това.

кюфтета
Също не бяхме опитвали тази рецепта за кюфтета, но станаха толкова апетитни, че не може да им устои човек

Трябват ни три връзки магданоз, три яйца, една лъжица брашно, 200 грама сирене, 150 грама кашкавал, 200 грама шунка, черен пипер, сол на вкус, олио.

Не само са супер различни и вкусни, но и стават само за половин час тези кюфтета – барабар с майсторенето им. Сами ще се уверите, така че не губете време, ами ако обичате да си хапвате вкусничко, запрятайте ръкави!

Първо трябва да си забъркаме хубавата смес от настърганите кашкавал, сирене, нарязаните на ситно шунка и магданоз, брашното и яйцата. От всички тези изброени продукти си правим апетитната смес и работата е почти изцяло свършена.



Остава ни само да отидем до вече сгорещения котлон и да започнем да пускаме по една лъжица от сместа в горещото олио. Запържваме, докато добие златист цвят и от двете страни, а после… ами после не остава нищо друго, освен да седнем на трапезата и да си ги изядем с наслада.

Няма да описваме колко са вкусни, защото е излишно. Ще разберете само, когато лично ги вкусите.

Пожелаваме ви добър апетит и до нови срещи с нашите и ваши вкусни рецепти!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.