Ето как отмъщава всеки знак от зодиака! (ЧАСТ 1)

0
361

Дали е коварно и дълго обмислено, или импулсивно и на момента, отмъщението е отличителна черта за всеки знак от зодиака

Различните зодии носят свои общи черти в характера и поведението си, които ги отличават от останалите знаци от зодиака.

Една от тези отличителни характеристики е начина, по който всеки знак отмъщава, когато е засегнат или някой е навлязъл в личното му пространство, пише Вести.

зодиака
Представителите на всяка зодия от зодиака си отмъщава по различен начин

А ето и кой как отмъщава според знака от зодиака.

Ако сте представител на зодия Овен, то за вас отмъщението е импулс, който идва като миг. Тези хора не кроят как по-коварно и болезнено да ви върнат, ако сте ги засегнали или сте навлезли в пространството им, смятано като лично и интимно. Ако ядосате представител на тази зодия, очаквайте с рогата напред той да си върне моментално.



Ако сте успели да ядосате представител на зодия Телец, което не е толкова елементарно нещо, тъй като те са доста стабилни като психика личности, то тогава испанската корида ще ви се стори като детско забавление. Телците могат да бъдат много жестоки и ще ви ударят точно там, където най-много ще ви заболи.

Ако сте засегнали човек от знака Близнаци, то той ще запази самообладание. Трудно би му проличало колко е обиден, но със сигурност ще  си отмъсти. Ще го обмисли трезво и всяко действие ще бъде премерено и премислено.

Раците са най-чувствителният знак от зодиака. Те са добродушни по природа и са с миролюбиво поведение. Но нараните ли ги, те могат да бъдат безмилостни в отмъщението си. Те не се отказват, докато не постигнат същото унижение, болка и тъга у човека, който ги е засегнал. И бъдете убедени, че те няма и за миг да се разколебаят или да изпитат угризения за това.

Подобно на родените под знака на Овена, Лъвовете също няма да обмислят твърде дълго своето отмъщение, щом сте ги „настъпили по мазола”. Всичко ще се развие светкавично, точно в мига, в който са се осъзнали, че са обидени. И най-любопитното им качество е, че те могат да сразят своя противник дори и без да са казали и една дума срещу него – само с поведение и невербални практики.

Представителите на зодия Дева са сред най-отмъстителните знаци в зодиака. Девата никога няма да допусне да забравиш какво си й причинил, при всеки удобен случай ще ти бъде натяквано каквото и да си прегрешил. Тя ще се постарае да те накара да се чувстваш безкрайно благодарен, че тя ти е простила.

За останалите 6 зодии от зодиака ще научите интересни факти ТУК >>>.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.