Виж истинската ситуация в семейството на Алекс и Иван Ласкин!

1
578

Иван Ласкин е доста интересен партньор в любовта и семейството, което оставя противоречиви мнения!

Въпреки че разликата в годините между тях е доста голяма, всъщност Алекс Сърчаджиева е главата на семейството. Иван Ласкин я слушал за всичко и се бил примирил с тази ситуация.

Именно затова от години ролите помежду им са разменени. Актрисата е тази, която издържа семейството, а мъжът ѝ се грижи за домакинството.

Много жени не биха били доволни от тази ситуация, но Александра нямала нищо против. На нея ѝ харесвало да има у дома мъж, който да знае какво е да се грижиш за дете.

Иван Ласкин не се страхува да остави на Алекс семейния бюджет
Иван Ласкин не се страхува да остави на Алекс семейния бюджет

Познатите на блондинката твърдят, че именно тази негова чувствителна страна я привлякла преди години и тя пожелала да стане негова жена. Алекс твърдяла на приятелките си, че е повече от приятно да имаш такъв възлюбен у дома.



Най-големият пример в това отношение е поведението на Иван Ласкин малко след раждането на тяхната дъщеричка. Тогава Сърчаджиева получила предложение от „Фермер търси жена“ и щяла да го откаже, ако не е била намесата на мъжа ѝ.

„София беше само на 5 месеца и първоначално отклоних предложението, защото трябваше да се грижа за детето си. Тогава обаче Иван ми каза, че ще поеме всички неща у дома, за да мога да се изявявам професионално.“ – спомня си с трепет днес Алекс Сърчаджиева.

Въпреки дълбоката му душа и висок интелект, Иван Ласкин обира и много критики. Те са свързани с това, че позволява на жена си да се грижи за парите вкъщи и от години не работи почти непрестанно.

На критиците обаче актьорът отговаря, че отдавна си е направил кариерата и вече му е нужно спокойствие. С него го дарява малката му дъщеря, която той гледа у дома.

Припомняме, че Алекс Сърчаджиева продължава да работи усилено и да се изявява на две поприща. Тя от много време участва в театрални постановки, но основните доходи си ги изкарва от риалити формати като „ВИП Брадър“ и „Звездни стажанти“.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Браво страхотно интервю , истината , човечността , добротата, честността и вярата в люнимия човек ще спаси света ! По средата на реката смени коня , ако искаш да продължиш ! Благодаря за това интервю, актьори които са ми на сърцето от малка аз искам да знам за тях и ме интересува , не ме интересува какво пишат и говорят хората за тях , сега е демокрация, всеки може да си говори свободно неговите изказвания за другия човек , но опознай човека и тогава говори за него , докажи го с познание не с лъжи и интриги ! Малко сме , но сме пръснати лудите !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.