Невероятно: Ваня Червенкова прави революция в отслабването!

0
631

Ваня Червенкова мисли да помогне на милиони затлъстели хора!

Една от най-известните отслабнали личности в България повежда сериозна битка с килограмите и на национално ниво. Ваня Червенкова ще внесе на нашия пазар специално хапче за отслабване, пише Pik.bg.

Бизнесдамата се превърна в тотален хит по отношение на смъкването на килограми. Нейната диета с картофи накара много жени да пощуреят по този метод за отслабване и да го приложат.

Затова бронзовата медалистка във „ВИП Брадър 2013“ е взела решението да патентова диетата си в хапче. То обаче ще бъде даже по-ефикасно, тъй като в него ще бъде прибавена специална добавка.

Ваня Червенкова помага и на други да отслабнат бързо
Ваня Червенкова помага и на други да отслабнат бързо

„Знам колко е тежко да се бориш с килограмите. Много хора нямат възможност да спортуват или пък организмът им много бавно възприема диетите. Затова реших да им помогна, с това хапче ефектът ше бъде по-бърз.“ – споделя Ваня Червенкова.



Самата тя вече е тествала хапчето върху себе си и твърди, че то е абсолютно безвредно и е само на растителна основа.

Бизнесдамата имаше сериозни проблеми с килограмите в продължение на много години. Тогава тя измисли диета, с която свали почти половината си тегло.

Въпреки това, темата с напълняването остана като един вид комплекс в съзнанието на Ваня. Тя напада остро всеки, който я засегне на тема тегло.

Най-пресен пример е скандалът ѝ с Алебан Вулева. Русокосата журналистка не спря да я обижда във Фейсбук и да пише обидни статии за нея. В отговор Червенкова я осъди за няколко дела.

Така думи като „глиган“, „свиня“, „хипопотам“ и др. получиха своето наказание. Албена трябваше да заплати няколко хиляди на жената, която обиди.

Хапчето за отслабване на Ваня Червенкова трябва да внесе истинска революция в свалянето на килограми. Бизнесдамата обещава, че подобно нещо на пазара в България не е имало и ефектът ще бъде огромен.

Критиците на брадърката обаче и тук намериха задкулисен неин план. Очаква се тя да печели добре от продажбите на въпросното хапче, което според някои е причината да го пуска на пазара и така да прави бизнес.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.