След сватбата: Сериозен проблем покоси Миро и Ели!

1
428

Миро се ожени, но сякаш не е помислил за нещо много важно!

Певецът Мирослав Костадинов, наричан накратко просто Миро, вече е женен мъж, но двамата със съпругата му очевидно не са съвсем готови за брак. Поне това може да се съди от факта, че не знаят къде ще живеят.

Да, странно или не чак толкова, но семейната двойка има големи различия относно своето постоянно местожителство. Познатите им разкриват, че това към момента се явява основният им проблем.

Миро и Ели от 10 години поддържат връзка от разстояние. Тя върти успешен бизнес в Англия, а той гради също толкова успешна музикална кариера в България. Сега обаче нещата помежду им леко се променят.

Миро и Ели вече имат проблеми
Миро и Ели вече имат проблеми

Каризмата нямал намерение да се мести на Острова, докато жена му искала точно това. Ели казала на Миро в прав текст, че трябва най-после да започнат да живеят заедно.



В момента и двамата били в доста конфузна ситуация, тъй като вече са семейство, а имат различна дестинация на постоянно местожителство.

Дори след няколко седмици се очаква Ели да се завърне в Англия, за да продължи да работи усърдно. Миро пък трябва да замине за Канада, където ще има два концерта.

И тук между младоженците възникна лек проблем, понеже меденият им месец пропадна. Поради ангажимента си в Канада, Миро отмени в последния момент сватбеното пътешествие. Това породи напрежение между влюбените.

Ако не решат час по-скоро къде ще живеят обаче, трудно бракът им би оцелял. Макар да са женени едва от два дни, проблемите в двойката вече не са малко.

Говори се, че Каризмата иска да има деца и няма намерение да чака дълго. И двамата с Ели са на години, което прави тази задача спешна.

Все пак по-голям е шансът двойката да заживее в България. Съпругата на Миро обичала много родината си, а певецът в момента е на върха на славата и надали ще иска да го забравят точно сега.

Припомняме, че сватбата им се състоя в неделя на о. Корфу. Тържеството беше скрито от камери и журналисти, тъй като двойката не желае да афишира любовта си.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.