Първите думи на Андрей Арнаудов след раждането на сина му!

0
395

Андрей Арнаудов плаче от щастие вече няколко дни!

Продуцентът Андрей Арнаудов изживява най-щастливите дни в своя живот. Той стана баща за първи път и с това сбъдна най-голямата си мечта.

Андрей Арнаудов
Андрей Арнаудов е пиян от щастие тази седмица

Андрю е на седмото небе и всеки ден посещава родилката Емануела, която го дари с красивия Васил. Бебето е кръстено на покойния баща на тв водещия.

Продуцентът на „Папараци“ вече е успял да направи грандиозен купон по случай голямото събитие в своя живот. На него са присъствали най-близките му приятели.

Именно пред тях Андрей Арнаудов си е позволил да изкаже своята радост. Той е споделил, че е на седмото небе и е направо пиян от щастие.



„Много съм щастлив, защото от много време чаках този момент. Мечтата ми се сбъдна!“ – казал Мистър Сблъсък пред близките си.

Той вече е женен за Емануела Толева. Двамата се венчаха малко след като тя забременя. Прави чест на продуцента, че не допусна първото му дете да се роди в грях.

Андрю вече беше женен, но няма деца от първата си съпруга. За сметка на това тя вече има три от следващия си мъж.

Арнаудов твърди, че Емануела е много по-различна от Даниела Яков. Не обичала да си налага мнението така и го оставяла да бъде много по-свободен.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.