Навръх първия учебен ден: Това шокиращо ВИДЕО с ученичка взриви интернет!

0
267

Най-шокиращото видео с ученичка се показа в интернет само часове след началото на първия учебен ден!

Истински шок преживяха всички родители, изгледали видео, което се разпространява в интернет. Навръх първия учебен ден за пореден път се видя как днешната младеж расте с прекалено объркани представи.

Това може да се твърди със сигурност, след като в онлайн пространството се завъртя видеоклип, на който се вижда как една 14-годишна ученичка става жертва на унижение от страна на две момичета на по 15 г.

От словесните атаки във видеото става ясно, че причината за всичко е момче. Споменава се бегло нещо за преспиване с момче в предната вечер.

По пътя на логиката можем да заключим, че жертвата е имала някакви любовни отношения с гаджето на едно от момичетата, които я унижават.



„Събличай се веднага, щото ще побеснея и ще те смажа от бой!“ – изкрещява агресивно атакуващата девойка.

По всяка вероятност идеята на двете 15-годишни момичета е да съблекат жертвата си, за да я снимат гола и след това да поставят заснетото в интернет.

Видеото обаче свършва преди въпросното събличане. Това говори, че някой се е намесил и до чиста голота не се е стигнало. Не е ясно обаче кой е спасил тийнейджърката.

В клипчето може да се види ясно за пореден път, че днешните деца растат в един объркан свят. Техните ценности са тотално сбъркани. Все по-често се наблюдават агресивни младежи, които още са едва в пубертета.

Жалко е, че на първия учебен ден се разпространява такова видео, вместо да се пее песничката на Роси Кирилова за учителката.

Разбира се, вината за това, което се случва във видеото, е на родителите на тези две момичета. Възпитанието им отсъства, да не говорим за ценности.

Всичко това е вследствие на факта, че самите родители са станали зрели хора по време на прехода у нас, което ги е изградило като хора с нарушена ценностна система.

Вижте видеоклипа, който взриви интернет, но и потресе всички състрадателни хора!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.