Невиждана простотия във „ВИП Брадър“! (ВИДЕО)

0
298

„ВИП Брадър“ сякаш тотално счупи тъпомера, Съквартирантите не знаят най-елементарните неща!

Простотията в най-известната къща взе огромен превес. Оказва се, че много от участниците във „ВИП Брадър“ са тотално скарани с науката. Това доказа един от разговорите им на тема Земя.

Доста от Съквартирантите са на мнението, че нашата планета всъщност не е кръгла. Да, в 21 век има такива хора и те дори се водят ВИП.

На масата в двора голяма част от участниците в звездното шоу си спретнаха разговор, лишен от всякакви физични зависимости или доказателства.

"ВИП Брадър" шокира всички!
„ВИП Брадър“ шокира всички!

Най-явни противници на науката се оказаха Роро и Глория Петкова. И докато някогашният тв водещ има обяснение за това, понеже се е отдал отдавна на духовното, то манекенката така и не успя да защити тезата си.



Гласът на разума в случая се яви Жоро Торнев, който почти се изсмя на твърденията на своите другари по маса. Режисьорът през цялото време твърдеше, че Земята е с кръгла форма, но не срещна подкрепа.

Единствено Кака Лара и Кака Лили изглеждаха на негова страна, но почти не взеха отношение.

Деси Цонева пък така и не се обади по темата, тъй като най-вероятно ѝ е непонятна. Тя остана със замръзнала физиономия, прикрита от слънчеви очила.

Въпросният разговор предизвика един куп коментари в интернет. Повечето от хората са потресени от липсата на знания у Съквартирантите.

„Когато твърдиш нещо, е хубаво да се аргументираш защо го твърдиш. А не да хвърляш абсурди в ефир.“ – пише форумник.

Разбира се, Жоро Торнев, като най-образован човек на масата, не успя да се стърпи и определи твърденията на Глория и Роро за пълни глупости.

Според втория, има паралелен свят, в който се влиза от Южния полюс. Там се намирали други общества, непознати на човечеството.

От години във „ВИП Брадър“ се вижда шокираща липса на елементарни познания. Като се започне още от Златка Димитрова, която смяташе Англия за столица на Великобритания, и се стигне до твърдението от тази година, че Земята не е кръгна, можем сериозно да заключим, че в шоуто влизат доста шокиращи личности.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.