Драмата на Кака Лили разтърси „ВИП Брадър 2016“!

0
449

Кака Лили, която всъщност се казва Лили Вучкова, носи своята голяма мъка!

Една от емблемите на БНТ през 80-те и 90-те години от дълго време е нещастна. Кака Лили не може да приеме своята участ в Националната телевизия и все още е обидена на Канал 1, пише в. „България днес“.

Лили Вучкова цели 22 години беше на екран, когато най-ненадейно преди известно време ѝ бе съобщено, че трябва да напусне мястото си. Разбира се, от БНТ не са я освободили напълно, а са ѝ предложили работа зад кадър, но Лили не се съгласила.

Така минават доста години, в които блондинката все повече се отдалечава от хората. Тя започва да тъне в забрава, тъй като напуска изцяло телевизията и почва работа в редакция.

Кака Лили страда и до днес
Кака Лили страда и до днес

Кака Лили променя тотално живота си. Тя дори сменя столицата София за Костинброд, само и само да избяга от спомените за горчилката, която БНТ ѝ е нанесла.



Един ден обаче идва предложението от „ВИП Брадър„. Лили на няколко пъти го отклонява, тъй като не се чувства готова да се върне в национален ефир. Тази година обаче най-после се решава и го прави, отново е пред всички зрители всеки ден.

Това, което погубва емоционално Кака Лили в годините извън телевизията, е причината, поради която тя е била свалена от ефир. Продуцентите на „Всички пред екрана“ ѝ обяснили, че няма как 40 и няколко годишна жена да бъде кака и затова трябва ново лице за предаването.

„Нямахме нисък рейтинг, а всичко беше заради годините. От това най-много ме заболя.“ – споделя с мъка днес Лили Вучкова.

Нейният живот се отличава от повечето известни тв лица. Тя живее съвсем скромно и обикновено, сякаш никога не е била звезда.

Разбира се, финансовите проблеми я налягат и нея. Това е в основата най-после да приеме участие във „ВИП Брадър“, където се раздават повече от щедри хонорари, както добре знаем.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.